![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14711472147314741475 1762> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
а зашто прашуваш каспер да не те мачи нешто...де прашај си слободно не се устручавај
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
....abe sakam samo da prasham ....dali vo sex-ot e najbitna tehnikata ili goleminata na mashkiot alat........leleeee, ama ste........
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЈОШ МИ СРЦЕ ЗА ЊОМ ЖАЛИ И ТУГА ЈЕ МОЈА ВЕЧНА КРОЗ ЖИВОТ МЕ САДА ПРАТИ ЊЕНО ЛИЦЕ ЉУБАВ ЊЕНА ПОЗДРАВИ ЈЕ ДРУЖЕ СТАРИ НА МЕНЕ ЈЕ СЕТИ И РЕЦИ ЈОЈ РЕЦИ ДРУЖЕ ДА ЈЕ НЕЧУ ПРЕБОЛЕТИ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Tehnika be Kasperce,tehnika....eve ti odgovor
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
техниката
|
![]() |
|
Ljubit cu te sve dok sjaje zvijezde
a zelja mi postaje sve veca nek ti jutro mirise na mene i nek te na mene uvijek sjeca Kunem ti se svime od sada cu piti samo crno vino kap sa tvoje usne i jos litru nebi me podsjetilo Kako ljube usne najdraze kad se tako strasno pozele meni duso dugujes jos to da budemo nocas zajedno |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Eve gledas jas so Bosicka ti odgovorivme vo eden ZDIV
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
А ЈАС ДО СЕГА МИСЛЕВ ГРУБОСТА И КОНДИЦИЈАТА....
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ако имаш добра стратегија и добра техника ке те биде
|
![]() |
|
Bosaaaaaa......petok ke mozes na kafe...veruvam ke ima sonce za nadvor i nekoe novo konobarce,se zeni ni se pogajaat
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
вал се надевам ке можам
![]() |
|
![]() |
|
Bosa..e ovaa strategijava i mene me zaintrigira...ke mora i mene da mi ja objasnis,textualno...za sto strategy se raboti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a jas bidejki ne sum domakinka ke si molcam
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14711472147314741475 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |