![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14651466146714681469 1762> |
Автор | ||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
da da grubo i nezno u jedan isti dah
![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ВАЛ ЈАС ПО ГИ ЦЕНАМ ОНИЕ КОИ СЕ ЕКСПЕРТИ ЗА ИСПОЛНУВАЊЕ НА ФАНТАЗИИТЕ....
ЗА ДОЛОВУВАЊЕ ......... ХММММММММ.......... НЕ ВЕЛАМ НИШТО..... ОСВЕН ДЕКА БИ САКАЛ ДА ПОЧУВСТВУВАМ КАО ГИ ДОЛОВУВАШ........... И НЕМОЈ СЕГА ДА МЕ КАРАШ.... ПЕТОК Е НЕЛИ.... А И САМА СЕ НАМЕСТИ.... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
E toa e toa,Ana.. Ubavo si velela pesnata.. Gruzbo i nezno..toa e ona pravoto |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Lilijana Lili
ko jednom cuje, makar kad njen tuzni stih, njen refren bar pevusi star il' mlad U toj kafani na kraju grada mnogi se sretan rastane par i svi su redom pevali tada pesmu sto nosi ljubavni zar Ref. 2x Lilijana Lili, Lili Lilijana Lili, Lili Lilijana Lili, Lili Lilijana Lili Tu tuznu pesmu poznaje svako ko ikad njegovu pesmu cuje ko violine oseti plac u svome srcu cuvase nju U toj kafani na kraju grada mi smo se duso rastali uz tuzne note violine dugo smo, dugo pevali Ref. 2x |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
zdravo bosa?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
А ДАЛИ БИ ИЗДРЖАЛА АНА ? ДА СЕ ОБИДЕМЕ ? ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Alo , dali imame slusatel na linija?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
значи си прифативте секој ден петок да ви е
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ЕХ ДАЈ БОЖЕ ЈАС ДА ТЕ МЕСТАМ....
ГОТОВО .... ПРЕКИНУВАМ... НЕМА ПОВЕЌЕ.... ЗНАМ ДЕКА ПРЕТЕРАВ.... ![]() |
||
||
![]() |
||
|
миа САБВЕЈ Повременото дремење добро за срцето Атина, 27 март (МИА) - Податоците од Харвардското училиште за јавно здравје и Медицинскиот факултет при Универзитетот во Атина укажуваат дека повременото дремење е добро за срцето. Во студијата, спроведена во Грција, истражувачите утврдиле дека краткото спиење во текот на денот ги намалува шансите за смрт од срцев удар за околу една третина, додека во Америка попладневното дремење главно е резервирано само за децата. Во студијата на научниците во Атина, учествувале 23.000 здрави возрасни луѓе при што тие кои спиеле во текот на денот три пати неделно го намалиле ризикот од смрт поради срцеви проблеми за 37 отсто во однос на тие кои не дремеле во текот на денот. Истражувањето покажало дека попладневниот одмор може да ја подобри работата на срцето поради тоа што во текот на сонот се намалува стресната состојба. рп/нс/11:30 |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
da, ama urda da ne jademe
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14651466146714681469 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |