![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14641465146614671468 1762> |
Автор | ||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Kolega..ova kako na Djaki da mu ja posevtuvas ovaa pesna...sega ke pocne da mi raboti mashata,,vo pogresna nasoka
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ИСКОРИСТИ МОЈЕ МАНЕ
СУТРА ПРИЧАЈ НА СВЕ СТРАНЕ ДА ОВАКВОГ НИСИ ИМАЛА НЕКА ЧУЈЕ НЕКА САЗНА ТО НЕКА ЈОЈ БУДЕ КАЗНА ШТО СЕ СА МНОМ САМО ИГРАЛА НЕКА ЧУЈЕ НЕКА ТУГУЈЕ ............... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
nema losho vo toa mila
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Lilijaaaaaaaaaaa
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Val, denes ti si najlsabija karika
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
dogji i uzmi me
grubo i nezno
u jedan isti mah
dogji i uzmi me
zelim na vratu
da osetim tvoj dah...
|
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ВАЛ ВАЖНО Е ДАЛИ ЈА ПРАКТИКУВАШ А НЕ САМО СЛУШАШ...
ДА БИДАМ КОНКРЕТЕН... ЏАКИ МИСЛЕВ ТИ ЌЕ НАПИШЕШ ДРУГА ПА ПАК ЈАС И ТАКА... СЕ ОД ТОМА... ОТИ ПОЧУВСТВУВАШ ДЕКА ТИ СЕ ДОПАЃААТ НЕГОВИТЕ ПЕСНИ... ВАЛ... ЕХ САМО ДА ЗНАЕШ ШТО СЕ ФАНТАЗИРА МОЈОТ МОЗОК.... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
eeeee koga te molev ti me klocase :):):)
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Kolega...znam sto moze da bide fantazija na mashkiot mozok....jasno mi e..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
Здраво
![]() |
||
![]() |
||
|
Grubo i nezno....
Ana...taka veli pesnata...a??
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
zdravo bosa
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14641465146614671468 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |