![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14591460146114621463 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro za Monica vo red, ama koja e vtorata simpatija ? |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
.................
КАД СИ РЕКЛА ДА МЕ ВОЛИШ ТИ НИКАД НИСИ НИ УШАЛИ ЉУБАВИ СА МНОМ ПРОБАЛА УВЕК СИ НЕКЕ ОДЛИКАШЕ КРАЈ СЕБЕ КО ЦУКЕ ВОДАЛА КАД СИ РЕКЛА ДА МЕ ВОЛИШ ПРВИ ПУТ КАД СИ РЕКЛА ТО ДА ТИ ТЕЛО ГОРИ КАО ШТО НИКАД НИЈЕ ГОРЕЛО ..................... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ajde sega site zaedno da peeme: Na morskome plavom žalu |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
pada kisha napolju kaplje mi po prozoru
a ja sama kod kuce
sedim sama tugujem...
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
СТОЈИМ ТУ ПРЕД ТОБОМ
БАШ КАО ПРЕД БОГОМ У МОЈОЈ ДУШИ САМО СТИД ШТО САМ ВАРАО ШТО САМ ЛАГАО А ТИ НИ ДА ПРОГОВОИШ БАР ДА МЕ ОПСУЈЕШ КУНЕШ ИЛ ПРОКЛИЊЕШ ПА ДА МИ ЖАО НЕ БУДЕ А ОВАКО ЈЕ СРЦУ НАЈГОРЕ КАД ЗНАМ ДА ТЕБИ ЛАКО ЈЕ УМРЕЧУ АЛ ЗНАТИ НЕЧУ ЈЕ СИ ЛИ МЕ ВОЛЕЛА ЗОРА ЧЕ НЕ ПАЛИ СВЕЧУ СРАМ МЕ И ДА ТЕ ПОГЛЕДАМ |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ej kaj ste bre lugje ima li nekoj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
НЕ НЕ НЕМАМ НИКОГ
УЛИЦА МОЈ ЈЕ ДОМ ............... |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bev na pauza eve me
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
i kaj ostanavme?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Do Monika Beluchi..Djaki |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ДАЛ ЈЕ МОГУЧЕ
ДА СИ МЕ ЗАБОРАВИЛА ДАЛ ЈЕ МОГУЧЕ ДА СИ ДРУГОГ ПОЉУБИЛА ДАЛ ЈЕ МОГУЧЕ ДАСИ НЕСТАЛА |
|
|
![]() |
|
se iznapauziravte li vie a jas ushte ne su otishla
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ДОБАРДЕН И МНОГУ ПОЗДРАВИ (НИКАКО СКАПАНИ) ОД МЕНЕ
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
А ЈАС ДЕНЕС НЕ НИ ОДАМ НА ПАУЗА....
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14591460146114621463 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |