![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14571458145914601461 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Val, jas se sum mislel deka ste zheni...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ti be sto se zakachash non-stop za devojki?ehhehe i zasto ja zapostavuvash prvata simpatija:))
ps:pa da ne se smeam:)))
![]() ![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki...a sto sme...devojki?? Koj te izlazal...
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
jasno ti e sega Val?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Djaki,,ne te izlazala Djakievata intuicjia,zheni sme...barem za sebe si kazuvam...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
DJaki, a koj ti prvata simpatija????
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Ne mi e jasno be Djaki...
Kako rebusi da reshavam...od pocetok na Fenixot...Se se vrtime vo nekoj lavirint
![]() |
|
|
|
![]() |
|
LILI,ne prasuvaj nesto sto mislam deka zna
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
a be pojma nema, slaba konekcija denes..............
![]() ![]() ![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ХММММ....
АЈ ЗДРАВО НА ТИЕ ШТО ДОШЛЕ ... МАРИ МИ ДОЛЖИШ 1000 ОЈРА... КАСПЕР ИАКО СИ НА ЈАДЕЊЕ, МАЖ ИСПОД 99,99 КИЛА НЕ Е МАЖ БАТКА... ЏАКИ АЈДЕ НЕКОЈ СТИХ ПАК ДАЈ.... ВАЛ... НЕКОГАШ МИСЛАМ РЕКОВ НЕКАДЕ ДЕКА НЕКОЈ НЕКОГАШ РЕКОЛ.... ![]() ЕДНА ЉУБОВ НИКОГАШ НЕ СЕ ЗАБОРАВА. НЕКОГАШ Е ТОА ПРВАТА,НЕКОГАШ ВТОРАТА,А ДОСТА ЧЕСТО ТОА Е ПОСЛЕДНАТА,ЗАБРАНЕТАТА... ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Velis do konekcijata e...denes??Ili do memorijat
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() AKO NE ME VOsh*tI SO NEKOJA RECENICAAAAAAAAA
|
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АБЕ ВИЕ ЖЕНИ СТЕ СЕ СОБРАЛЕ....
НА ПАНАЃУР НЕ ЛИЧИ АМА НА РИНГ ЛИЧИ... ЕБА ГО... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14571458145914601461 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |