![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14541455145614571458 1762> |
Автор | |
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pitu be....pa maskosta ne se meri po goleminata na kolickata za nosenje na stomak kaj nekoi mazishta.....nego po "treca" noga i kondicionata spremnost....po nacinot na koj se ponasha prema damata na koja saka da si ja pofali maskosta.....
![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ehej,kolku treba da si maz,,ne e bas taka ednostavno....inaku svetot ke vriel od mazistaaaaa
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Dobro utro
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zdravo Gostivar.. Zdravo Djakondo. Imate li dozd i tamu...isto kako i vamu? |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zdravo Djakondo
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Mrazam dozd...mrazam ulici so dozd i ludi shoferi koi ne vnimavaat kako vozat....a najmalku vnimavaat na slucajnite minuvaci na trotoar
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ana i kaj Vas,ima dozd??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
vrne vrne mila i mrazammmmm dozd
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
...abe so menjate tema....denes e petok....a dozdot e prekrasen za nekoi "fini" raboti..........fali ushte strea i Zokki.....
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DOBAR DEN DAMI I GOSPODA
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
KAJ SI ZLATO..IZGOR MOJ:)))
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
................na koj mu svetnal den uste rano nautro................
![]() ![]() ![]() SILNO SVETNAL DEN, MARI......................
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14541455145614571458 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |