![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14531454145514561457 1762> |
Автор | ||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...Pitu,u poverenje.....denes mi e "goooollllleeeemmmm" PETOK.....a plus toa imam Jas razbiranje so moeto zlato.....
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
![]() |
||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
КОЛЕШКЕЕЕЕ...
ЕТЕ ЈАС ПЕТОЧНО ТИ СЕ СТАВАМ НА РАСПОЛАГАЊЕ... ПА ШТО САКАШ ТОА ПРАВИ МИ ... САКАШ СКОКАЈ МЕ САКАШ ПРЕСКОКНУВАЈ МЕ.... НА ДОЛЖИНА И НА ПРЕКУ ОД ВИСИНА ОД МЕСТО .... КАКО САКАШ ТАКА... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
....preskoknuvaje.......hmmmmmmm.......a da ne se zasopnesh na neshto?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ana Marija.....pozadi toj nic se krie edna persona sto vredi za dve,ili????
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|
e pa moze da se sopne
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Plus na shtikli sum...ne bi skokala sega,bas...moze da se sopnam..a ne sakam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Kolega...ama varijanti mi predlozi...ne sum svesna deka tolku moznosti sum imala....tolku vidovi na skoka
![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ВАЛ ТОА ЗАВИСИ СЕ ОД ОБЈЕКТОТ ШТО СЕ СКОКА ИЛИ ПРЕСКОКНУВА...
АКО Е НЕКОЈ ИСУШЕН НЕМАШ ИЗБОР... НО АКО Е СЕ РАБОТИ ЗА МАЖ... Е ТОГАШ ИМА ИЗБОРЕХЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
....blaze si mu na onoj shto te ima Ana Marija......vo isto vreme sve rabotis,em si vo kujna gotvish,peglash,peresh......em vo spalna.....rabotata e za zaviduvanje.........
||
|
||
![]() |
||
|
Maz zi e maz...kolega... A kakov e toj maz i MAZ |
||
|
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14531454145514561457 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |