![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14441445144614471448 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidi ja ti nea, Pitu i pee na drugi, a jas nejze i taa ni edno fala da kaze
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
МАРИЈАНА ДЕНЕС НИ ДАБАНДЕР НЕ РЕЧЕ...
ТЕТА САМО ДОБАНДЕР.... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
zdravo Irena
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ХЕХЕЕХХЕЕХЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ АБЕ НОС ИМАМ КО СУПЕР ДУШКАЛО ... ЗДРАВО МА МАРЕ МА .... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
zdravo Marijana
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
stranicata edvaj otvara kaj mene
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
aaaaaaa...priznaj deka ti nedostasuvav?
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
OOOOOOO, juzno veterce me zapavna......kaj si Mariiiiii...........
i edno nezno glasce od devojcheto.......La Filleeeeeee...........
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Zdravo Devojcence
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pozdrav do ubavicite marijana i irena
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
АБЕ СЕКОЈ НЕДОСТАСУВА....
ОТИ СЕКОЈ СИ ИМА МЕСТО ТУКА.... И ТАМАН ЌЕ РЕЧЕВ И КОЛЕШКА МИ ИРЕНА ЈА НЕМА А И ТАА СЕ ЈАВИЛА... ПОЗДРАВ ИРЕНЧЕ.... |
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Se javiv kolega ama samo kratko... veke hronicno stana ova kaj mene so obvrskite
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Irnece......kaj si dusicke ti??? Kako pomina vo Ohrid???
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14441445144614471448 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |