![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14421443144414451446 1762> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ја сакам нес со цевче
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Jas nes...sakam..ama se plasam od zemjotres
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Moze i za mene edno nes
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
девојче ама ја сакам нес како на нате тогаш со многу такво за....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nes=zemjotres.,..ama rimaaaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЕПА ЈАДЕ ТОГАШ СИТЕ КАЈ МЕНЕ....
ВЕ ЧЕКАМ.... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
питу што јаде?што нудиш
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ima mesto za site?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
БОСА ПЕСНАТА ЕВЕ ЈА
У ГОДИНИ ЈЕДАН ДАН БАР МИ ДОЏИ ПОТСЕТИ МЕ ШТА ТО НЕМАМ СЊИМ А СУТРА КРАЈ МЕНЕ ТИ САМО ПРОЏИ ОСМЕХОМ ЧУ ДА ТЕ ПОЗДРАВИМ ЈОШ МЕ БОЛИ СВАКИ ДОДИР КАКО ПРВИ ТЕБЕ ЧЕКАМ СА СВИХ СТРАНА ЈОШ ТЕ НОСИМ КАКО КЛЕТВУ ЈА У КРВИ СВАКЕ НОЧИ СВАКОГ ДАНА У ГОДИНИ ЈЕДАН ДАН БАР МИ ДОЏИ ПОТСЕТИ МЕ ШТА ТО НЕМАМ СЊОМ У ЖИВОТ МЕ УСНАМ СВОЈИМ ВРАТИ ЈОШ СИ ПРВА ТИ У СРЦУ МОМ ЈОШ МЕ БОЛИ СВАКИ ДОДИР КАКО ПРВИ ТЕБЕ ЧЕКАМ СА СВИХ СТРАНА ЈОШ ТЕ НОСИМ КАКО КЛЕТВУ ЈА У КРВИ СВАКЕ НОЧИ СВАКОГ ДАНА |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
dobar den
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
'bar deeeeeeeen
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Zdravo Teta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ОВАА Е ПОЗДРАВ ОД ЏАКИ...
АМА ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ОД НАПРЕД Е ПУБАВА... ![]() |
|
|
![]() |
|
Hello Teta,kako si denes...so dozdov
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14421443144414451446 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |