![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14381439144014411442 1762> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koe go zabelezav kolega,,>>
Toj mladiot od Novi Sad,bese presladok...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Uci me majko,
karaj me kako da ja zemam Liljana Liljana moma ubava Liljana tenka visoka Liljana edna na majka |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
И НА БОСА ВЕЌЕ НЕ И Е ДО СТИХОВИ...
И ТАА НА ПЕТОК УДРИ.... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Dolazi duga, duga noc
al' i ona mora proc' i kada kise padaju tvoje mi usne trebaju da me smire svojim njeznim dodirom |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Toa...
Sakam vakvi BATKI
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Kafu mi draga ispeci.
Baš kao da je draga dušo za tebe. Aj, aj, aj, aj, ja ću doći oko pola noći Da sjednem kraj tebe. Dušek mi draga razmjesti. Baš kao daje draga dušo za tebe. A, aj, aj, aj, ja ću doći oko pola noći Da legnem kraj tebe. Ne dolazi dragi ne trebaš. Jer ti drugu dragu sada miluješ. Aj, aj, aj, aj, ti si reko da si bolju Dragu steko od mene. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
lele denes sto sme raspeani.........
![]() da ispeam i jas edna pesna?! aj da mi tekne.....
Bosa, tipov e
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ОВИХ ДАНА ГОВОРЕ МИ СВИ ДА СИ СА МНОМ ТИ ИЗ КОРИСТИ АКО ИКАД ВИДИМ ТО И САМ НЕ ПЛАШИ СЕ СВЕ ЧУ ДА ТИ ДАМ... ............. СВЕ ЈЕ МОЈЕ ТВОЈЕ , САМО РЕЦИ НЕ ПИТАМ ЗА ЦЕНУ, НИШТА НИЈЕ СКУПО .. КАД КРАЈ СЕБЕ ИМАШ ПРАВУ ЖЕНУ И РЕЧИ ЧУ СВИМА ШТО МЕ ЗОВУ И СЛЕПИМ И ГЛУПИМ ДОБРО ЈЕ ДОК ИМАМ ЧИМЕ ДА ЈЕ КУПИМ ........ |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
cik, cik, cik pogodi,
sto mi treba sto mi godi.........
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
nikako da ti tekne
![]() tebe najmalku ti teknuva....
sto coek si ti?
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ПРВИ ПОЉУБАЦ ДАВНО ЗАБОРАВЉЕН,
ПРВИ БЕЛЕГ КО ЗНА ГДЕ ЈЕ... ЗАГРЛИ МЕ И ТИХО СЕ ПРИВУЦИ ДА МИ СУЗУ НЕ ВИДЕ ...................... |
|
|
![]() |
|
a be ajde pa i ti Djaki....
ete mi tekna......
takva sam i gotovo............
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sjecas li se, Lili igara u travi
Al’ prosle su igre, taj carobni svijet |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14381439144014411442 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |