![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14341435143614371438 1762> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
НИШТО НЕМА... НЕКОЈА ЧУДНА ТИШИНА... НЕШТО СЕ ПОДГОТВУВА... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
nekoe zatishje pred bura a
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ИЗГЛЕДА...
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pitu koj e najvoniot duet?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zdravo djakondo
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
zdravo ana
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Pitu, fala na prasanje, dobra sum, ti kako si?
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
ЈАС ЛИЛИ КАКО И СЕКОЈ ПЕТОК И ДЕНЕС....
ОДЛИЧНО... ЏАКИ БЕ... ПА ТИТО И АЛИ... СИНОЌА ГИ ГЛЕДАВ МАЛКУ... |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
EVE ME..
POZDRAV ZA LILI
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
kOLEGA ,,
Denes ti si GLAVEN FENIX BOY
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne gledav, daj objasni mi sto se slucuvase
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Zaboraviv dali ja pozdraviv Lili, za sekoj slucaj...
Zdravo Lili
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Sega,ako pocnete da se objasnuvate politicki..podobro da odam na pushim |
|
|
|
![]() |
|
ЈОК ВАЛ...
СИ ЈАДЕВ ЈАС ЧКЕМБЕ ЧОРБА... ТАКА ДА НЕ СУМ ГЛАДЕН.... А БОГАМИ НИ ГЛАВЕН НЕ САКАМ ДА БИДАМ... ДОВОЛНО МИ Е ДА МЕ САКАТЕ И ДА НЕ СУМ ВИ ЗДОДЕВЕН... АМА СУМ СКРОМЕН... МАЛКУ САКАМ НЕЛИ... ЕЈ ПА ТИ СИ СЕ ВРАТИЛА ОД ПАУЗА.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14341435143614371438 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |