![]() |
|
Општа-Смешна Историја |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 26> |
Автор | |
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11.Septemvri - Koptsko leto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
talasum ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
на Софиjски има прав си |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Незнам јас кај тебе како е,дојди у Буњаковец ставија бесплатен интернет од службен весник низ целиот трговски
![]() ![]() |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ЕЕЕЕ браво бе Брза го направи Куманово понапредно од Скопје,у Куманово можеш на клупа у парк да фатиш мрежа,по селата веке има а у Скопје нема ни у центар.Ајдееее
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
у нас има само по кафетата - ако си одиш со лаптоп на кафе мое да си сурфираш
и в универистета май има и дома имам - си полегвам кога се застоявам дълго дълго на идивиди |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da,tamu,...dojdi doma kaj mene pa fati,...i da imash laptop,..nema da visish u ramstor,.....a,inache ima i na drugi mesta taka,...ama rabotata e od doma da go fakash,..i toa sekade,a,ne samo vo eden kjosh od stanot,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
еее цитати - нали муабет праиме
еве още: Во Чачак ќе се гради споменик на Саманта Фокс ... е навихте ме. жичен, безжичен - нема значение. ида От дека да мина да вида и Джеки Чан, Леонардо, Донатело, Рафаел и Майкъланджело - костенурките нинджи имам на предвид? Изменето од m__g__ - 24.Март.2007 во 22:36 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Каде бе брза,предавателите се секаде седни си на пр. во Рамстор на кафенце и имаш интернет и тоа бесплатен
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,be ti ili si slep ili ,...ne znam shto,...probaj samo da fatish,..pa ke vidish ,..dosta veke so tie citati shto gi vadish ,...ti kazuvam deka vo centar na gradot glaven vo drzavata ne moze da se fati,a.i tamu kaj shto moze,...ebati signalot!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() Македонија води во светот со безжичен интернет БиБиСи Њуз објави напис за проектот финансиран од Агенцијата за меѓународен развој на САД (УСАИД) со кој стотина далечни села во Македонија ќе добијат брз интернет преку поврзување на 460 основни и средни училишта во земјата во рамките на проектот Македонија се поврзува. - Ја имаме можноста за безжичен пренос на информации во земјата и потоа ставаме уред во училиштето каде било во Македонија. Штом ќе го добијат уредот тие автоматски добиваат интернет пристап - изјави Глен Страхан, координатор на проектот Македонија се поврзува. BBC NEWS USAID helps Macedonia become world’s first wireless country Giving Every Macedonian Student a Gateway to the World |
|
![]() |
|
pa,neli lani onoj kretenon se pofali vo portugalija, deka veke e pokriena,....shto ima pak da se pokriva,...jas u centar do sobranie ne mozam da fatam bez zica,...pa toj ke mi ja pokril zemjata za dve godini,...pak,lazgi za glupaviot narod,...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
До 2010 Македонија треба да биде покриена со безжичен Интернет Подобрување на лошата слика на државата во користењето на информатичко-комуникациските технологии е една од целите што треба да се постигнат со Националната стратегија за развој на електронските комуникации со информатичка технологија,чија Нацрт-верзија, завчера ја усвои Владата.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |