![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14221423142414251426 1762> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rano e za veligdenski jajca Kasper
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ова за вал дека се понуди еднаш пешкирче да подаде
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
samo da se farbase..Val saka crn.....a ovoj ne e bas od crnite
![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
bOSA...
Na ovoj bi mu go trgnala peshkirov...ne bi mu podala
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАЖУ МИ ДА СИ НОЧАС ОТИШЛА НИЈЕДНА РИЈЕЧ МАКАР ПОЗДРАВА НИКОГА НЕМА ПУСТА КАПИЈА ВИДИМ ПРАЗНА СОБА ПОСТЕЉА А ЈА ДОШО ДА ТЕ ПОЉУБИМ ОПЕТ МИ ИДЕШ ОПЕТ МЕ ОСТАВЉАШ ШТА ЈЕ ТО СТОБОМ СВЕ ЗАБОРАВЉАШ НИКАД ТЕ НИСАМ ЛАГАО НИСАМ ТЕ СДРУГОМ ВАРАО ПА КАКО МОЖЕШ ДА МЕ ОСТАВИШ ЈОШ ЈЕДНА НОЧ ДУГА БЕСАНА РУКА НА ЛИЦУ ТУГУ САКРИВА ОВА САМОЧА НОЧАС УБИЈА ТО ШТО ИДЕШ НИЈЕ ИСТИНА ЗАР БАШ МОРАМ ДА ТЕ ИЗГУБИМ ОПЕТ МИ ИДЕШ ОПЕТ МЕ ОСТАВЉАШ ШТА ЈЕ ТО СТОБОМ СВЕ ЗАБОРАВЉАШ НИКАД ТЕ НИСАМ ЛАГАО НИСАМ ТЕ СДРУГОМ ВАРАО ПА КАКО МОЖЕШ ДА МЕ ОСТАВИШ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
bOSA...
Na ovoj bi mu go trgnala peshkirov...ne bi mu podala
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Nije ovo, nije sreca
porazi su ovo novi ja sam brod bez kapetana sto bez cilja morem plovi Ne trazi me nikad vise sto da dusa ljubav prosi jer ja dalje moram sama tamo gdje me tuga nosi |
|
![]() |
|
Алекса ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 57 |
Тооо, и ја исто би направила, а може и уште нешто....
![]() ![]() |
|
Божјиот Ангел замина од Нас
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ne zovi, mama, doktora
Sto sad ljubav
ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim kad te vise ne volim Ma ne placem, mama, ne rade to muskarcine o ne sve je to od dima, ma kakve emocije i to sto ne jedem, mama, to je stvar linije i sama znas da ne trpim savjete Sto sad ljubav, ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim Ne zovi mama, ne zovi doktora jer nema lijeka protiv tog otrova ma dobro mama, preboljet cu ja to samo pusti nek svira glasno rock 'n' roll Sto sad ljubav, ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim |
|
|
|
![]() |
|
вал бе да не почна да дрхтиш па дупчираш пстови
![]() |
|
![]() |
|
Lele ke se stepaat za peskirov
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heheh i vuk sit...i ovce na broj
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14221423142414251426 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |