![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14211422142314241425 1762> |
Автор | ||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hehehehhe Bosa....pocna so kolektiven post
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
на кој пост мислите
![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
МА ЈА САМ ТУ,ДА СЕ БРИНЕМ ЗА ТЕБЕ МА ЈА САМ ТУ,ДА ТИ КАЖЕМ ВОЛИМ ТЕ МА ЈА САМ ТУ ДА СЕ БРИНЕМ ЗА ТЕБЕ САМО ЗБОГ ТЕБЕ САМ ТУ ДА ТИ КАЖЕМ ВОЛИМ ТЕ........ КАДА НЕГДЕ ОДЕМ ПА МЕ НЕМА ДУГО ЗНАМ ДА НОЧУ ПЛАЧЕШ И ДА СПАВАШ СТУГОМ ЗНАМ ДА САМО МИСЛИШ ХОЧУ ЛИ СЕ ВРАТИТИ МА ЈА САМ ТУ,ДА СЕ БРИНЕМ ЗА ТЕБЕ МА ЈА САМ ТУ,ДА ТИ КАЖЕМ ВОЛИМ ТЕ МА ЈА САМ ТУ ДА СЕ БРИНЕМ ЗА ТЕБЕ САМО ЗБОГ ТЕБЕ САМ ТУ ДА ТИ КАЖЕМ ВОЛИМ ТЕ........ |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
ne e post...slika pastirana
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Kelvin Klajn?Uf...stanuva zesko
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ко је овде нај сасвим потпуно најболји даса....
боса, а мене ми викаше дека си ја искинала овааслика, ке видиш ти
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
Iza laznog osmeha
krijem svoje suze volela bih opet, ali kako ti mi srce uze Nastavi putem svojim kao da ne postojim zelim ti svaku srecu tugu ti priznati necu |
||
![]() |
||
|
a be Djaki.....ne idi...dadov zbor deka nema da citiram...ne za nesto...ama Bosa ke se naluti...a pribidejki drugarka mi e ..ne sakam da ja lutam
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
A znae li nekoja da mi kaze so sto najubavo se bojadisuvaat jajcata za veligden???????
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Taga+solzi+dozd...ama rasplozenie.... |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Dolazi Mujo u dzunglu i upoznaje se sa Tarzanom...
> -Ja Tarzan. > -Ja Mujo. > -Moja Dzejn. > -Moja Fata. > -Moja Cita. > -E, moja ne cita. |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
So kristali Kasper...da vidis,,kakva UMETNOST E TOA...
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14211422142314241425 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |