![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14201421142214231424 1762> |
Автор | ||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
očima krijem tugu, samoća mi dušu para, pijem da je zaboravim, a želja se veća stvara, pijem da je zaboravim, a želja se veća stvara. Uz muziku i uz pjesmu, da mi brže prođe vrijeme, a u zoru s uzdisajem, pod prozore gledam njene, a u zoru s uzdisajem, pod prozore gledam njene. |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
.....a nagrada e,tanjir supe........
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Teta, i se zapazuvam i primetuvam, zatoa mora da prasam
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
e Dete ,Dete...da bese gajba pivo...ke castam i meze nesto....kao grst vegeta....ama po teska e
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
![]() |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
Gde god podjem tebi idem
na tu stranu sve me vuce svi zive za svoje sutra a ja jos za svoje juce |
||
![]() |
||
|
Pitu beee...ke ne rasplaces petocno...dosta so tuga i bol
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Bosa....ajde... PASTIraj go calvin klein |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Solzi i tazni stihovi...PLUS DOZD NADVOR...a petok
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
што се однесува до цитатите, би било фер да цитирамепо еднаш ако навистина има потреба за тоа...
подобро да се навраќаме да видиме кој што кажал отколку со цитати...
да не испадне да се откажам од фениксов...
одговорноста за последиците кои можат да настанат од моето повлекување ќе треба да ја сносат самите актери
П.С. А моето повлекување може да има несогледиви последици
П.Ц.Ц. Жими Тасета
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14201421142214231424 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |