![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14181419142014211422 1762> |
Автор | |||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
КОЏАМИТИ - БАЈАГИ ![]() |
|||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Zdravo Irena
![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
Алекса ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 57 |
||
е па богами ме збуни,а ја ко што запазувам детаљи,одма приметувам..
![]() |
|||
Божјиот Ангел замина од Нас
|
|||
![]() |
|||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
||
ЈОК ТЕТО ГРЕШКА СИ КОЏАМИТИ Е ПОДОСТА,БАЈАГИ.... |
|||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Taka e Kasperce go grabam sekoj sloboden mig... duri vcera i vo Ohrid
najdov internet samo za da ve pozdravam... ne se "dishe" bez vas
![]() |
|||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
турски , коџамити = голема, порасната, зрела, огромна, изобилна итн. |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
ИРЕНЧЕ МА ЗДРАВО МА....
ЕПА ДЕКА СИ ТИ МА ? ТОЛКУ ОД ОООРИД А ? ПОЗДРАВ И ДО АЛЕКСА... |
|||
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Hi,Aleksa...
![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
||
питу зш бе не ме подржаваш веке со стихови
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Zdravo Devojce, sigurno deneska bevte na kafence so Val... tazna sum sto ne sum ve videla dolgo
![]() ![]() |
|||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Питу фатил друга |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Vekje kaj mene ne se otvara Fenixot.....izlgeda mn.komentari napravivme..ke treba da pocneme od 0
![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
Алекса ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 57 |
||
дај сега преведи и на шпански што значи..
![]() ![]() Се шалам ама одговоров беше доста исцрпен
|
|||
Божјиот Ангел замина од Нас
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14181419142014211422 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |