![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14031404140514061407 1762> |
Автор | |||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i jas sum tuka
|
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
здраво мацо
![]() |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
а бе не те гледам, дигни ја малку главата
![]() |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
малку ке паузирам, да се средам малку .... |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
![]() ![]() |
|||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Odi malku na pushim,Djaki
![]() ![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
||
насмеј се и главата горе
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
so ke si peeme denes?
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Cuci,,nemoj samo Hormoni..daj nekoja druga
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Muzika na struju Ref.: 2x Kad moje usi cuju muziku na struju Tad moje srce bije u ritmu melodije Ti mozes i da odes Ali moras da se vratis Ti mnoge stvari shvatas Ovo ne mozes da shvatis Jel niko niko ne moze da zna Kad muzika svira sta osjecam ja Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume Ptice pevaju lepo al' uvek istu pesmu I voda dobro tece kada odvrnem cesmu Ref 2x Ja volim boju glasa ko sto ima ona I volim kada sapuce mi preko telefona I muziku kad mi propusti kroz zicu Ja docekam je sa osmehom na licu Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume Ptice pevaju lepo al' uvek istu pesmu I voda dobro tece kada odvrnem cesmu Ref 2x Ja volim boju glasa ko sto ima ona I volim kada sapuce mi preko telefona I muziku kad mi propusti kroz zicu Ja docekam je sa osmehom na licu Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume Ptice pevaju lepo al' uvek istu pesmu I voda dobro tece kada odvrnem cesmu |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Dvadeseti vek
desila se frka neopisiva znam da nisam spav'o mada mi se malo zevalo al' cetiri i po milijarde napolju je pevalo Ne verujem, gledam, ustajem iz kreveta sve zvuci kao Betovenova deveta ja ih pitam, ljudi, zar vam je do pevanja a oni kazu, jeste, bez oklevanja i jos ih pitam da l' je mozda neki vrlo vazan dan a oni kazu, nije, sto si dosadan Svi vojnici po rovovima bas svi ludaci po krovovima u avionu pevaju iz dosade kapetan i clanovi posade Lepotice pevaju u kadama u horu vladari s vladama i niko ne peva na plej bek iako je dvadeseti vek Da sam hipik odsek'o bi kosu da sam gangster javio bi bosu da sam vatra pusio bi se da sam stao srusio bi se Da sam hladan ne bi se nervir'o da sam lova ja bih devalvir'o da sam blizu javio bi se da sam gnjurac davio bi se |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Fille....dobra e ovaa na STRUJAAAAAAAA
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
nasmej se na vetrot sto vie, l
jubi me i glavata gore.
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14031404140514061407 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |