|
СЕЌАВАЊА И СПОМЕНИ НА МИНАТА ЉУБОВ... |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da se sekavam...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зашто да не би сакала да се сеќавам? Јас сакам да се сеќавам на се... Ама за жал на памтам многу работи (мислам на некои ситници).....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сеќавам на едни очиња кои љубопитно
мме меркаа од горе до доле и слатко насмевнуваа Тие очиња кои ме пленија само што ги видов... Нема никогаш да ги заборавам, зашто секогаш кога и да ме погледнат се насмеани и ми даваат шепот тука сум најмила |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секјавањата тонат како титаник
на едно лице еден лик памти срце еден миг едно лице нежен жиг |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto e zivotot osven edno golemo sekavanje??? |
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BEZ SPOMENI SEKAVAWATA NEVREDAT
|
|
perfektcionist
Нов член Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh, nikoj nikogo ne zaborava. Kolku i da se trudis da potisnes nekoj spomen nemozes, ke ima barem edno nesto, nekoj nastan, zbor, delo sto ke te potceti na taa osoba.
Mi se slucilo mene likot da mi se izgubi, ama cuvstvoto sto sum go imala ostanuva.
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене!!!! посебно ако љубовта завршила лошо, т.е болно за мене
често ми се случувало да помине некој намирисан со истиот парфем како неговиот, и ВЕДНАШ ми се враќале слики.... |
|
perfektcionist
Нов член Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi se ima sluceno so prijateli mnogu pati do sega, luge so koi sto si bil blizok, ama ete takva bila situacijata pa ne mozes da kontaktiras mn cesto. I se raduvam koga taka ke se setam. Toa ustvari ni kazuva deka ne sme gi zaboravile. |
|
zambrota
Група Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mirisot e relativna rabota kaj nekogo, za mene vazi praviloto na vnatresnata mirizba koja ostanuva do groba, ama takvata mirizba ne potsetuva tuku para odvnatre.....
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se sekavame ako sakame,a zaboravame ako mozeme! Za zal |
|
Just love
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA SPOMENITE SE NESTO NAJUBAVOTO VO ZIVOTOT A POSEBNO KOGA TUKA SE I SEKAVAWATA
|
|
wilson
Нов член Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sosema tocno!!! |
|
Good Luck
|
|
^mackica^
Нов член Регистриран: 06.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali se sekjavate na nekoi minati denovi iako ne smeete da go pravite toa,i dali toa go pravite iako pokraj vas ima licnost na koja sto i znacite mnogu ili pak licnosta na koja sto se sekjavate vi e zabraneta na nekoj si nacin
|
|
ja nisam luda al zivim ludo
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |