![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 42> |
Автор | |
perfektcionist ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako go sakas nema da go izneveris Ako go izneveris znaci ne go sakas, jasna situacija
![]() |
|
![]() |
|
Debora ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 08:12 |
|
![]() |
|
virus ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
јас мислам дека не лажат сите тие што викаат не , па има и верни луѓе на овој свет.
![]() |
|
![]() |
|
wilson ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Vo Ljubovta -znaci ako vistinski se saka nema mesto za neverstvo.Pa vernosta e najgolemiot dokaz deka go sakas nekoj.
Ako si sposoben da izneveris znaci ne ja sakas dovolno i vistinski licnosta koja ja izneveruvas. Jasno iglasno raskini ja vrskata vo koja si pa odi ponatamu i pravi sto ke pravis i ne povreduvaj nikoj! Vo svetot postojat mnogu verni luge,bidejki ima luge koi znaat i umeat da sakaat ![]() |
|
Good Luck
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ne se sl*gam so ova nad mene......
ima razni slucai.....
nikogas ne veli nikogas/////
i mene mi se zakolnale na ljubov .....vernost....i koga bile neverni mi vikale deka samo mene me sakaat
![]() ,,mizi asan da ti bajam,,
a nikoj od nas ne znae sto mu nosi utresniot den.... Изменето од cecka - 23.Март.2007 во 22:21 |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bravo, ceco,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Ama se postavuva prasanjeto naokolu kolku toj ti go sakas, pa zatoa i lugjeto obicno mislat deka sakaat i si pravat filmce deka se verni
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
I ti go sakas partnerot/ka, a toj/taa tebe ne. I seuste ke ostanes veren.
Ili ako si pijan/a.
Ljubovta nema veza,ako go pocituvasi ako te zadovoluva ke mu bides verna,a ako ne-ojde vernosta u voda.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
wilson ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
i mene mi se zakolnale na ljubov .....vernost....i koga bile neverni mi vikale deka samo mene me sakaat
![]() Pa ne te sakale!!!Ocigledno!!!Znaci seuste ne si ja nasla vistinskata ljubov onoj koj vistinski ke te saka!!!! ![]() |
|
Good Luck
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Абе има и луѓе кој стварно сакаат ама пак мораат да изневерат... Такви се... Јас знам еден таков... И многу пати сме се карале околу тоа ама неможеш да го разубедиш.... Него му треба тоа.... И неожам да го сфатам ама.... Ете, постојат и такви...
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Srce jas nego ne go sakam toa e problemot. I toa ne go gledam kako pricina za izneveruvanje,zatoa i ne go primenuvam.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
Danielsan ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
mislam NE .....nikogas ne se znae ,dosega nemam iznevereno .....no sto moze utre da se sluci ....nikoj neznae..
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
zivotot e nemirno more......po burata ...moreto se smiruva...i vistinsko uzivanje e da plovis po nego
![]() |
|
![]() |
|
silvanaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Izneveruvanjeto za mene bilo poveke kako ljubopitnost i eksperimentiranje....No toa bese vo minatoto, koga sakav da vidam kako e ili da steknam nekoe iskustvo....Mislam deka site nie go pravime toa....Sum go sakala, ama demek aj da vidam so ima drugo...No sega, bidejki porasnav ne bi go izneverila partnerot ako go sakam, zasto ona "da vidat so ima drugo" veke e izgustirano i nema nisto privlecno ili novo ili poubavo vo nego....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |