![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13921393139413951396 1762> |
Автор | |||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bas ubavo
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Pozdrav do Teta i do Mari...
Val vo Skopje sum... se vrativ vcera vecerta ![]() |
|||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
kaj setashe ti?
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
dupla doza kofein..malo nikotin i idemo na mars:))
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() a denes rano so vnukot...ab za se ke ti kazam...samo prasaj..."iskreno"
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Marijance ministerska rabota sto da pravis
![]() ![]() ![]() Na seminar vo Ohrid ![]() |
|||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Znam deka ich ne vi dhuje, ama da vi kazam deka bev bolen sinojka... otidov vo brza pomosh primiv infuzija... go prasuvam doktorot sto mi e toj vika nisto... aman be doktore kako nisto, ke umrev za malku.
Od alangjuze, mi veli toj.
Se vrativ doma, prolistav literatura, nigde ne najdov takva bolest...
Znae li nekoj sto e alangjuze ?
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Decki ve pozdravuvam...
Me cakaat devojcinjava,,
Se citkame after 11
![]() |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
||
prashaj ja tetaa..ama iskreno i ke ti kaze:)))
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
|||
|
|||
![]() |
|||
||
bosa, la fille i lilija7 gi nema... gi nema ni mazite...
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13921393139413951396 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |