|
Охрид уште ли е aтракција за македонците? |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se raboti za toa dali tvoite ke ti dadat pari ili ke te pustat nekade nadvor od drzavava na odmor, ednostavno stanuva zbor dali ti go sakas Ohrid kako grad i kako turisticko mesto?
Jas na primer go obozavam i ne bi odela nadvor od Makedonija na odmor da im go polnam dzebot na Grcite ili Bugarite, Hrvatite da ne derat kako i site drugi i na kraj da plukaat po nas
|
|
DIJANA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj bi odel vo ohrid,?!.....koga chovek bi mozel kako chovek,koga saka da izleze od zemjava,....mozebi togash ke im dojde pametot na ohrigani i ke baraat pari soodvetn, na uslugata shto ti ja pruzaat,...a,ne kako sega,...dve prosechni dnevnici za WC vo koe serat i mochaat dvaesetina vo isto vreme,...ne mislam bukvalno,... tuku eden po eden,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be brza ..... t.e. zdravko drvo zdravo/////
samo pesimizam, ke te ubie cinizmot... bukvalno....
kolku ke platish tolku ke klatish... abe sakash so 100 evra odmor od 10 dena da isterash??? Odi ebise U grchka i bugarska .... tamu samo za pansion od eden den ke platish tolku,... ovde se ti e skapo/////
ne zamaraj.... ako ne ti e atraktiven... ostanisi vo pripor ili jurumleri,,,, ne znam od kade si....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може е но не како порано...
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
be ohrid si e ohrid ramen mu nema a bashka i Ohridsko leto so se se* e nezamenliv
|
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ohrid e ispeana pesna ama ako nemas finansii za podaleku i tamu e ok.
|
|
Just love
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
originalno kazano,.....toj e kako onie stari shlageri,...postepeno veke nikoj ne gi slusha.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
slatkicka
Нов член Регистриран: 31.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da vi kazam jas sekoj den ziveam Ohrid i za mene ne prestavuvase nikakva atrakcija.Ama gleam eden den stignato doma pokana za nov noken klub Taboo,posle za otvaranje na nov hotel,pa za ucestvo vo ureduvanje na plazite ......i se zacudiv.Takada lugevo se opraja od trudenje da go napraet gradov poubav ama ke dojdet decana od skopje ili drugi gradovi i ke go napraet lom.Mislam deka ne samo ohrigani i drugive trebit da se grizet da e poubav.Takada aj ke vidime vleto mozda poubo ke e |
|
lubovta e se
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ohrid e ubav i se toa, mene mi e veke dosaden i odam tamo po sila na prilika, znaci koga bi mozela da si dozvolam letuvanje nekade nadvor, voopsto ne bi otisla vo Ohrid, najveke odohrigjani koi ne ti davaat nikakvi uslovi a baraat da im se plati kako za apartman vo Grcija...
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam prijateli ohridjani koi sekoe leto izdavaat apartmani i sobi za gosti.
Posto jas sum celo leto(koga ne odam na drugo mesto)na bregot na Ohridskoto ni edzero cesto odam kaj niv na gosti. Tie prakticno ziveat od ona sto vo tekot na letoto go dobivaat od rentanje na sobite. Vo edna prilika isprakaa gosti od Skopje i veli vaka: Ajde da dois na kafe fala mu na gospod si ojdoa skopjanive!!! Mislam deka nema mesto za komentar!!! |
|
Warlord
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A vo koj biznis nema licemerie?????
I nemoj da mislish deka samo od toaziveat... samo se dobri vrbatori
btw... i sekade ima sekakvi , ne mojsh da generalizirash od edno iskustvo... takva ti bila srekata
Imat vo ohrid mnogu raboti sho da se videt
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima,ima ne rekov deka nema jas sum kako sto rekov sekoe leto po 3meseci tamu ama stvarno se arogantni prema nas skopjani,a neznam zosto e taka.
No temava e dali Ohrid e seuste atraktiven za turisti i jas mislam deka ne e poveke onaka kako sto bese na vremeto. Go izgustiravme odamna i nie i strancite!!Zgora na se nisto ne se menuva osven otvaranje na nova diskoteka,po nekoj restorant,picerija...plazite se seuste isti kako pred 20godini,necisto e,pristanisteto ke se srusi uste malku....bez novi temi..itn.Navistina zalosno |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Атракција ,како што вели темата ,секако не е . Убаво место секако е и секогаш ке биде . Низ призма на туризмот , полека но сигурно се подига нивото на квалитетот на услугите . Брзината на тој раст е мала ,и јас не сум задоволен, веројатно ретко кој е . Но конк*ренцијата во приватниот сектор , и нормите кои ги наметнува мегународниот туризам допринесуваат квалитетот континуирано да расте.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mamo ti se ubavo si pisala, nego u toj delot kaj so vikas deka plazite se kako pred 20 godini sto bile , iskreno da ti kazam jas samo 1 do 2 pati imam odeno vo ohrid, kako mali koga ne vodele na eksk*rzija , taka da ne ni znam kako e, ama stom velis deka nisto ne se smenilo, poarno da ne odam ednisntveno poradi sto bi go posetila ohrid bi bile manastirite, nisto drugo , nitu ezero , nitu diskoteki , nisto nema da me natera da idam, ama manastiri i takvi znamenitosti DA , so merak posto toa e ona naseto makedonsko zaklucok : Ohrid kako grad me asocira na manastiri , a ne na turisticko mesto
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |