![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13821383138413851386 1762> |
Автор | ||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...epa Ti...imas...zavrsheno....visoko ubrazovanie...ili ...obrazovanie.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
девојче бе што направив сеа
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
obrazovanie, no obrazuvan Obrazovan e srpska forma Изменето од la fille - 22.Март.2007 во 15:17 |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
Ostani, ostani jos ove noci lakse ce mi san na oci budi drug mi ti, hajde ostani Ostani, vidi kisa na polju sapce jos sat, dva i ona stace budi dobra ti, hajde ostani Pobjeci sad od svega zelim da ovaj tren sa tobom dijelim svi su zaspali, hajde ostani Ostani, vidim, oci ti sjaje u mraku i tvoje kose miris u zraku budi moja ti, hajde ostani |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
procitaj go kometarot na kasper i ke sfatis
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Bosa, neli rekovme deka vodata e skapa i nema da mozam da si ja izmijam sminkata sto ke mi se rastece ako se rasplacam.
A ti kako trgna so pesnive, ne da se rasplacam, ke se razrikam na cel glas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama nema smisla, ke me slusnat komsiite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
SAMO MORE SVE JE ZNALO
I O TEBI I O MENI OSTALI SMO SVE DO JUTRA ZAGRLJENI, ZAGRLJENI ZAGRLJENI MI SMO BILI ONOG ČASA, ONOG TRENA KAD JE POKRAJ MENE PROŠLO TVOJE LICE TVOJA SJENA ZAGRLJENI, ZAGRLJENI KAMEN GORIU, VAL SE PJENI GOVORILI NISMO NIŠTA ZAGRLJENI, ZAGRLJENI ZAJEDNO SMO PROŠLI DALJE,KASNIM LJETOM ZANESENI OSTALI SMO SVE DO JUTRA ZAGRLJENI, ZAGRLJENI |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
zalam La fille, kasper e vo pravo ...
deckoto si e inteligenten nema sto...
skidam kapu
obrazuvan na makedonki znaci fomiran, kako na primer komisija obrazuvana od bla, bla bla
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
|
pozdrav od mene
Vreme e da si odam doma Se citame utre So nekoi i se gledame ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
чао девојче се гледаме утре
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13821383138413851386 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |