![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13801381138213831384 1762> |
Автор | ||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
podatocite od bosa se merodavni
![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
A creative mind will always survive bad advice
|
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Vall, a sto se opravduvas?
LP e privatna rabota i ne mora nekomu da mu polagas smetka dali pisuvas ili ne |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
а што да коментирам???????? ПА ЈА ПОСЛУШАВ КОЛЕШКА МИ ... СЕ ОБИДУВАМ ДА ВОДАМ ЉУБОВ МЕСТО ВОЈНА.... САМО УШТЕ ДА ИМА СО КОЈА.... КАСПЕР ПОО - ЗДРАВ... |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||
...Djaki,abe se guska i denski nemora da cekas da se stemni!!!!!!...aj sega gusni i Ti nekoja,mislam,nekoja koja mnogu ja pocituvash.....
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|||
Vidim da ti nisam sudjena
bolje da me ostavis necu da ti budem prepreka zivot da upropastis A ja cu dalje da vjerujem u snove, snove a ti srecu potrazi kod neke nove |
||||
![]() |
||||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
НЕДОСТИЖНА ТИ СИ БИЛА И ОСТАЛА УВЕК МЕНИ А ЈА ЦЕО ЖИВОТ ТРАЖИМ ТВОЈ ОСМЕХ НА ДРУГОЈ ЖЕНИ НЕКЕ ПТИЦЕ НИКАД НЕ ПОЛЕТЕ ЦЕО ЖИВОТ ЧЕКАЈУ НА ТО И ЈА ТАКО ЧЕКАМ ТВОЈУ ЉУБАВ ЧЕКАМ АЛ МИ НИЈЕ СУЏЕНО НЕДОСТИЖНА ТИ СИ БИЛА И ОСТАЛА УВЕК МЕНИ ДЕСЕТ ЗИМА ШИРИМ КРИЛА ДА ПОЛЕТИМ ПРАВО ТЕБИ НЕКЕ ПТИЦЕ НИКАД НЕ ПОЛЕТЕ ЦЕО ЖИВОТ ЧЕКАЈУ НА ТО И ЈА ТАКО ЧЕКАМ ТВОЈУ ЉУБАВ ЧЕКАМ АЛ МИ НИЈЕ СУЏЕНО |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
![]() |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
...Pitu pozdrav.....
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ova kao udvaranje mi izgleda
![]() ![]() |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
Redno bese Tomcaki da go otkrijat.Pola Kocani zapusti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13801381138213831384 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |