IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто Жените Плачат ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто Жените Плачат ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 22>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 12:14
genijlen kako i uvek.....LOLLOLLOLLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Bozhica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2007
Локација: Macedonia
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bozhica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 13:31
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Муабетов ви е..
Muabetov ni e za solzite...koga ima teski momenti ,a ne se ni isklucok ni preubavite momenti ...sum za da se ispraznat nasobranite emocii preku niv ..podobro e da e taka ...I NE ZASTO ZENITE PLACAT  TUKU I ZASTO MAZITE PLACAT? ...neli sme ramnopravni so mazite ,pa zosto i na ova pole da ne sme ?

Изменето од Bozhica - 20.Март.2007 во 13:33
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 13:37
Epa ajde i mazite da placat togas, pa duri i so sila ako treba.
Ja placam samo na filmovi i pesni. Na pogrebi i slicno abe da me utepas ne ide LOL I sto pravime sega? Polova diskriminacija LOL
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Bozhica Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2007
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bozhica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 14:40
Originally posted by sensei sensei напиша:

Ja placam samo na filmovi i pesni. Na pogrebi i slicno abe da me utepas ne ide LOL I sto pravime sega? Polova diskriminacija LOL

Voopsto ne se sogalsuvam so tvojot iskaz.Sopstvenite emocii ne e potrebno da se krijat ,iako si masko ne znaci deka treba vo sebe da gi pottisnuvas  .ako ti se place placi ...ako kapne solza na tvojot obraz ,ako go custvuvas toa se razbira, ne znaci deka poradi tvojata maskost da ja sokries ....ili ako ne ti se place deka ke te diskiminiraat zenite poradi toa !!!

Изменето од Bozhica - 20.Март.2007 во 14:43
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 14:52
Originally posted by Bozhica Bozhica напиша:

Originally posted by SeXY SeXY напиша:

Муабетов ви е..

Muabetov ni e za solzite...koga ima teski momenti ,a ne se ni isklucok ni preubavite momenti ...sum za da se ispraznat nasobranite emocii preku niv ..podobro e da e taka ...I NE ZASTO ZENITE PLACAT  TUKU I ZASTO MAZITE PLACAT? ...neli sme ramnopravni so mazite ,pa zosto i na ova pole da ne sme ?

pa ramnopravni se ne treba generaliziranja

i toj post e e u kontekst so dr pred nego sto bea a ne nesto sti ne sum svatila pa mi treba objasnuvanje

Изменето од SeXY - 20.Март.2007 во 14:53
Кон врв
Danielsan Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Danielsan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2007 во 19:10
CryCry                                               CryCry
        placat site koga imaat potreba
samo sto  nekogas zenite znaat da preteraat ....znaci da placat i koga navistina nema potreba od toa .....nepopravlivo emotivni ...
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2007 во 17:29
a dali postoi covek na planetava zemja koj ne place?
Zosto se postavuva prasanjeto Zosto samo zenite placat?
Zosto placat lugeto voopsto?
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2007 во 21:36
Originally posted by sensei sensei напиша:

A koga te zaeba devojkata molejki ja da ti se vrati kolku paketki 'PALOMA' potrosi?LOLLOLLOL
Just love
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 09:47
Ретко плачам (скоро никогаш) и им завидувам на девојките кои едно-едно за најмала ситница ронат солзи...Тие девојки знаат како да ја постигнат својата цел... Мажите се најнеотпорни на женски солзи...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 10:24
Верувај дека и не е толку добро да се расплакуваш за секаква ситница....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 11:03
plachenjeto e dobro,....gi plakne ochite!Big%20smile
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 11:06
плачам за се и сешто
може не е убаво, ама емотивка сум, ептен
доволно е да е жална вест на пример читав за 1 детенце во весник, починало и имаше слика ...нит го знам ама плачев ептен
сочувствувам многу, лесно се расплакувам CryCryCry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 11:19
a,jas se rasplakav kako malo dete,koga zgaziv edna bubashvaba,...tolku mi beshe zal ,...shto,.... nema veke da mi lazi po lebot,...CryCryCry
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2007 во 11:22
Originally posted by brza brza напиша:

a,jas se rasplakav kako malo dete,koga zgaziv edna bubashvaba,...tolku mi beshe zal ,...shto,.... nema veke da mi lazi po lebot,...CryCryCry

леле, брзаLOLLOLLOL факт е дека жените полесно се расплакуваат од мажите,
а некогаш жените знаат дека солзите се моќно оружје
па честопати тоз знаат да бидат и -оскар солзи-Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.