![]() |
|
Очајни домаќинки |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
ROYAL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Март.2007 во 21:21 |
од недела во 21:00 повторно на а1 3 сезона не ја пропуштајте закон е до сега имаат снимено 16 епизоди од кои 7та е најдобра и за плачење
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ROYAL - 19.Март.2007 во 21:23 |
|
![]() |
|
![]() |
|
angelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnogu e super
ja ja gledam na nova i pro7, tamu se treta epizoda. koa ispustam u ponedelnik, gledam u vtornik. mike se razbudi i na bree sino ke se vrne doma. interesno e. posebno ke se iznenadete za bebeto na gabi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
|
![]() |
|
poisonivy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Закон се домаќинките многу ги сакам и редовно ги следам, секоја епизода е се поинтересна! Омилена ми е Линет, ама и другите ми се супер, на сите им препорачувам да гледаат „Очајни домаќинки“ најтоп серијата на сите времиња
![]() |
|
** pOiSoN iVy **
|
|
![]() |
|
poisonivy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Еве една секси слика од домаќинките од мене
![]() ![]() |
|
** pOiSoN iVy **
|
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Odlicna serija
najdobra .Polna so humor, i slucki od vistinski zivvot |
|
![]() |
|
WOFY ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Ako nekoj gi saka da gi ima po doma slobodno neka kaze gi imam 3 te sezoni, a 4 ta kako se prikazuvaat epizodite vo Amerika taka mi gi simnuvaat pa naskoro ocekuvam da gi dobijam prvite 4. |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:56 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
devojce, daj da gi presnimam
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:56 |
|
![]() |
|
.
Изменето од ACELERA - 17.Март.2010 во 11:52 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
па тие се една од подобрите серии,...
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne gi gledam ..bash...
|
|
![]() |
|
NoShame ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Aj ako imate moznost poglednete barem edna epizoda od Prison Break...ce zaboravte i Desperate Housewives i Lost...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |