|
Задоволство или разочарување |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Март.2007 во 21:22 |
Dali ste srekni vo zivotot?Dali mislite deka ste ja postignale celta vo zivotot?Kolku ste zadovolni od mestoto (nivoto)na koe se naodjate vo opstestvoto?
Stanuvate li nautro velejki si :Jas sum sreken i zadovolen covek? Ili pak......luti ste na celiot svet,sakate da ste negde na nekoe drugo mesto,ne vi odi vo zivotot,rabotata..ljubovta..razocarani ste od se.... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....................jas sum lut,....ama,ne na naceliot svet,.nema nikakva prichina za toa...........samo na ovoj negov zaeban del
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Miss_Naughty
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 20.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAli sum srecna? Hm..Da receme zadovolna sum so dosegashnite postignuvanja!
Celta e ostvarena,baram novi celi.. Se budam ponekogash srecna, ponekogash luta (ne na celiot svet, samo na onoj koj sozdava debili i kreteni,pa koj i da e), ponekogash tazna, ponekogash vo nedostatok na novi idei me faca paranoja shto ponatamu.. Se na se, jas sum srecna kocka Ete denes sum srecna |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми е се супер
ама баш СЕ се ми е како што сакам само......... (да не чуе Ѓаволот) |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Falamu na Bog srekna sum i se raduvam sekoe utro na sekoj nov den shto mi go dava
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"vistinskiot covek nikogas ne e zadovolen so nisto " - R. Serbedzija
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,ako rade ima pravo,...zemjava bi bila polna so vistinski luge,....ama,ne e taka,...
|
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми е потребно, сега може ке звучам наивно, ама сакам само она што ми е неопходно, покрив над глава доволно храна и доволно пари...
ех, сега тоа доволно е варијабилно, некој научен на луксус довлно му е 100 евра у денот да ги потроши.... затоа би рекла дека сум задоволна со тоа што го имам во моментот |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekjen sum zosto go odam praviot pat, pa sto bide, neka bide.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto bide ,...neka bide,..se vika koga odish po "ostrica",....a ne koga si na prav pat!
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na nieden problem na koj sum naisol ne sum nasol resenie, tuku samo sum go smenil agolot na gledanjeto na rabotite
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bre bre Mojot pat e ostar Изменето од sensei - 21.Март.2007 во 23:23 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me iznasmea sekako se misli deka kolku i da ima i covek sekogas ke saka da ima uste poveke ili da go ima i ona sto go nema... |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не барам преку леб погача....добро е ,не е лошо...се додека постои онаа силна жар кон се за кое сметам дека е ин...добро е ..
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |