![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12871288128912901291 1762> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djakieva iskrenost...
Ova mi se dopagjaaa
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЏАКИ БЕЛКИМ МИСЛЕШЕ ,, А К О Ч И Т А ,,, А НЕ ,,А К О Н Е Ч И Т А ,, |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Ne ve pratev celo vreme… ne znam dali Lilija mi odogovori na prasanjeto |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Od ponezniot pol...znam DEKA SUM NAJISKRENA..ZA JACI POL...si imam svoj "pretstava"za iskrenost...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЕДНА БУКВА СМИСЛА МЕНУВА....
Е = И ПОНЕЗНИОТ - ПОНИЗНИОТ ![]() ![]() Изменето од PITU GULI - 20.Март.2007 во 14:29 |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
he-he......"Djakieva iskrenost" .......isto ko trite najgolemi studenski lagi:
-od utre pocnuvam da ucham.....
-daj mi 500 den Ti gi vrakam narednata nedela...
-ma aj te molam sleci gi gakickite,nishto ne ti pravam....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
|
Prasanjeto za vrvovite...lele...Djaki..kolku uzivas...da OTKRIES...nekoj-ja kolku znae.t.e neznae
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
né
Pitu ti ne mozes da napises é
i ne ti kazuvam za inaet
![]() ![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Marko e sosema ok samo mnogu e osetliv na nekoi raboti...i jas go razbiram...
![]() Pozdravce milicki ![]() ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
|
pa toa nikoj ne go znae zatoa prasav?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Ej,Djaki..sakav da prasam i za ona E so dve tocki...kako go stavas....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ВИДИ ЈА ОВАА ОД ЦИА.... ЏАКИИИИИИИИИИИИИ |
||
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
вероватно има двојазична тастатура
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12871288128912901291 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |