IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Резерва
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Резерва

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
Lallo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2007
Локација: Greece
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lallo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Резерва
    Испратена: 19.Март.2007 во 20:49
Здраво!

Јас сум Деан, студент во Солун, Грција.

Пред некое време се решив да направам сајтче кое ќе биде многу посетувано. Сега сајтчето постои (такво какво што е за почеток). Иако за некои работи на сајтот е потребна регистрација - се што е на сајтот е бесплатно а има се и сешто. Поентата на сајтот е да сите кои се заинтересирани можат да работат на него...

Сајтот е http://rezerva.org сите сте поканети и добродојдени да го посетите и да поделите мислење во книгата за посетители или ако сте заинтересирани да имате своја страна на сајтот!

За подобар македонски веб директориум - http://rezerva.org !!!

Изменето од Lallo - 03.Јуни.2007 во 02:58
Деан Коцевски - Lallo (пиши ми)
РЕЗЕРВА | мојот сајт
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lallo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2007 во 03:25
Дечки ми треба човек кој црта стрипови или нешто слично за на сајтот да пукаме LOL
Ако има некој заинтересиран нека прати маил
РЕЗЕРВА | мојот сајт
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2007 во 17:48
go posetiv sajtot, dobri ste i novo gledam forum imate otvoreno, znaci poleka poleka se brogatuva portalot  Wink
Кон врв
mALEFACTOr Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2007
Локација: Yugoslavia
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mALEFACTOr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 11:48
Ok e stranata, samo po mene treba da ja smenis bojata na bukvite (tesko se cita) i obavezno da stavis template na forumot (da go trgnes logoto od phpbb, jes da e nivna skriptata ama pa nemora do tolku da gi reklamiras)
pozdrav.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lallo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2007 во 18:00
Форумот е среден!!! повелете посетете го и уживајте!
РЕЗЕРВА | мојот сајт
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 19:24
Фала што си ме ставил за Администратор

баш сум изненадена  Big%20smile

Фала многу Hug

Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lallo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 19:37
РЕЗЕРВА е благодарна на сите кои и помагаат т.е. кои си помагаат на сите затоа што РЕЗЕРВА не е моја - РЕЗЕРВА е НАША!!!!
Wink

А твоето назначување за администратор е мое задоволство Wink

Поздрав!
РЕЗЕРВА | мојот сајт
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lallo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 19:38
Clap си заслужи Clap

Hug
РЕЗЕРВА | мојот сајт
Кон врв
MaLe4kA* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Август.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaLe4kA* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 12:55
A zasto ne se otvara stranata?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 14:04
http://rezerva.org/  ---za stranata

http://rezerva.org/forum/  --za forumot

Se otvara, eve probaj na linkovite Wink
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lallo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2007 во 02:34
http://rezerva.org/chat - за чатот Wink
РЕЗЕРВА | мојот сајт
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.