![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12591260126112621263 1762> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kaj sakase be Djaki...
Kade bi mozela da te nosam
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
a be ne sum jas placko, se zaebavam... jas i filmot Bidai koga go gledav ne placev
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ne znam kade, ama znam deka na pola pat ostanavme
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
A sto e toa pola pat,Djaki...ne sfakjam... |
|
|
|
![]() |
|
Val pa mislis deka navistina znam sto pisuvam
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Djaki...pa sega...mislam deka si pri svest...dodeka pisuvas,,, Ne veruvam deka ste SITE POD DEJSTVO NA ALKOHOL ILI nekoj sedativ....ili ne daj Boze...imate preziveano amnezija,,, Da ne znaete sto pisuvateeeeeeee |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a kade ste trgnale?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
SAMO MORE SVE JE ZNALO
I O TEBI I O MENI OSTALI SMO SVE DO JUTRA ZAGRLJENI, ZAGRLJENI ZAGRLJENI MI SMO BILI ONOG ČASA, ONOG TRENA KAD JE POKRAJ MENE PROŠLO TVOJE LICE TVOJA SJENA ZAGRLJENI, ZAGRLJENI KAMEN GORIU, VAL SE PJENI GOVORILI NISMO NIŠTA ZAGRLJENI, ZAGRLJENI ZAJEDNO SMO PROŠLI DALJE,KASNIM LJETOM ZANESENI OSTALI SMO SVE DO JUTRA ZAGRLJENI, ZAGRLJENI |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
koj mu frlil oko na Gjoko .....
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PSSSSSSSSSSST SE SNIMA
ke vidish ti, sabjlevo ne me pozdravi... me ignorirash a ... racist
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ајде поздрав до петок,т.е.до утре....
И УТРЕ Е ПЕТОК НЕЛИ ? ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, a be ovie batkive tezat skoro 8 Mb, i ti sakas vednas da pristignat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛЕШКЕ ПА ТИ ПОРНИЧИ ДА НЕ ИМ ПРАТИ ??????????????// ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12591260126112621263 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |