![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12491250125112521253 1762> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Отишол Мујо на плажа, на Копакабана. Таму полно згодни женски, ама ни една не сака ни да го погледне. Му се пожалил иа еден од капачите, а овој го подучил:
"Земи една краставица и стави ја во гаќи, па ќе видиш како сите девојки ќе се вртат по тебе." Направил така Мујо. Купил краставица, ја ставил во гаќи и сиот важен почнал да шета по плажата. Ефектот бил никаков , девојките не само што не го гледале, туку почнале и да бегаат од него. Го сретнал истиот капач и му се пожалпл: "Нс знам во што е работата, сите бегаат од мене!" "Па сигурно дека ќе бегаат кога си ја ставил краставицата назад..." ............. Како се чуствуваше при првиот скок со подобран? - Како птица. Летам и серам, летам и серам... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Sto e isto Bosic..konkretiziraj
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
А НА КОЕ ПРАСАНЈЕ ЏАКИ ? |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
КАКО ТАКА ИСТО МИ Е ???????? ![]() И СО КОГО ТОА МИ Е ИСТО ???????/ ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
вал исто ти е дали ,,бујна машта,, или ,,фантазија,, јас не пазам баш и не се изразувам литературно
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
питу исто ти е дали ке фантазираш или ке машташ....леле почнав да се повторувам
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
ке видисх ти
![]() ја сакаш канаѓанката или американката?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
а поинаку е ако мафташ
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
машта = мечта
маштање = мечтаење
а бе до кога ше ве учам?
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Питу, тешко ми е да пишувамн со македонска поддршка...
јас сум навукнал на Мацедониан тмс да пишувам
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Kolega,,
Ha,ha..
Sega go vidov emajlot..
Zasto go sakame TITO
![]() ![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
|
зашто? ај и мене пратете ми
![]() |
||
![]() |
||
|
Uciteljica: TKO CE MI SADA KAZATI NESTO STO SE RIMUJE, HAJDE TI PERICE.
Perica: IDU TURCI VISE IM k*rCI Uciteljica: NE, NE, PERICE, ZAPRAVO TO SE RIMUJE ALI MALO BOLJE BI BILO DA TU ZADNJU RIJEC NE KAZES U CJELOSTI NEGO SAMO PRVO SLOVO NPR. IDU TURCI VISE IM K, I MI CEMO SVI ZNATI DA SE TO RIMUJE, HAJDE SAD POKUSAJ PONOVO Perica: STOJI POP NA MISI A k*rAC MU V |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
реци му на колегата дека ке го тужам...
![]() меилот со тито јас му го пратив,
|
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12491250125112521253 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |