![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12431244124512461247 1762> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
АБЕ ЈАС САМ СУМ СО ВАС ДВЕТЕ???
ЕЈ АМА СУМ СЕ ИЗГУБИЛ..... ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Sto se pravi ovde
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ГО ПОЧУВСТВУВАВ ЈАС МИРИСОТ НА ОРХИДЕЈАТА..... ![]() ![]() А ШТО СЕ ПРАВИ ? СЕ БАРА ПРОВЕРКА НА КОНДИЦИОНАТА ПОДГОТВЕНОСТ ЗА ОДРЕДЕНА ДИСЦИПЛИНА... ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од PITU GULI - 19.Март.2007 во 12:15 |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
teta sum zaboravil da go pastiram vicot, a sega go izgubiv
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Ne sum vo tek..edno saat vreme..kolegaaaaaaaaa
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
||
|
||
![]() |
||
|
Odam na pauza so cigareta,,,so koleska m
![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
(_!_) a regular ass (__!__) a fat ass (!) a tight ass (_*_) a sore ass {_!_} a swishy ass (_o_) an ass that's been around (_x_) kiss my ass (_X_) leave my ass alone (_zzz_) a tired ass (_E=mc2_) a smart ass (_$_) Money coming out of his ass (_?_) Dumb Ass |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Na PUSHIM...kako sto veli Djakondo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
dobar den
![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
|
САМО ДА ТЕ ПОТСЕТАМ.... И ОДГОВОРАМ .... ИМАМ ЈАС ДОВОЛНО ТРЕНИНЗИ... И НА ДОМАШЕН ТЕРЕН И НА ГОСТИ... ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
||
|
МОРЕ ЏАКИ А ДА МЕ БАЦИШ ТИ МЕНЕ ПРЕД АСОТ....
ШО Е ОВА СО КИЛОМЕТРИ ЕБА ГО .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12431244124512461247 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |