![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 591> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
ne,be,...
a,toj test ne e voopshto verodostoen, pokazuva ,barem 40 poeni poveke, da ne se razochara? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
ni najmalku
Dali plukas koga zboris?
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
se sluchuva ponekogash,.....retko ama,..
go drzish levo ili desno,... |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
Levo e orientiran
Dali te fatile na delo koga si vadel ruda od nosot?
|
|
![]() |
|
![]() |
ne,be,...koj da me fati,...
a,si prdnal li nekogash,.....pa si doznal, deka si imal proliv,...ama,kasno,... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Na gazot moj seuste sum mu gospodar
Dali si rezil meraklija?
|
|
![]() |
|
![]() |
NE,...
a,ti li si onoj shto maftashe so ku,......,so katanata? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
ne, si me pomesal so drug
![]() a mu baes li cesto na onoj dole?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ne
Dali si ti brzata ptica itrica ?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() |
ne, jas sum kojotot
![]() a ako ti se javi nekoj vecer i ti pobara 500evra na zaem, ke mu dades li?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() |
Da bez problem so dveset procenti kamata Vaa ne ja biva so ke se praj |
|
![]() |
|
![]() |
"odma",..
a,ti?....ke mu "dadesh" li? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Se drugo davam, pari ne
imase li nedomakinska avantua skoro? Изменето од zbunet - 23.Март.2007 во 19:31 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
ja ne se mislam, odma mu davam
![]() a ako te zamoli komsijta da odis vo apteka da mu kupis kondomi, ke mu ja napraves li taa usluga?
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 591> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |