![]() |
|
Што пиете во текот на ноќниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 21> |
Автор | |
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пиво
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
so mi tekne taa vecer toa razlicno sekoj pat, od pivo do votka pa viski tekila itn...
![]() |
|
speed
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Сеа малце на џин се префрлив
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zlatko cernobil ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Momentalno pijam rakija i edvaj pisuvam,veke se napraiv salata.Ali bas me briga top mi e.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A.Z.
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Martini-zenski pijalok.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
votka i samo votka.... |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
порано пиев мартини, секогаш.
веќе некое време не пијам алкохол, само сок, евентуално guarana, red bull, и сл. енергетски пијалоци. |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
pivoto go turam na prvo mesto (zlatno SKOPSKO)
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Skopsko ima prednost
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
вотка боровница
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
aj be so e ovoa, site lazete
![]() ja inace u tekot na nokniot zivot pijam otrov ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
мартини ми е доволно да не се натрескам.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
master_P;slo ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 33 |
e stvarno postuvam za apsintot ako slucajno svratis vo ceska tamo e orginalniot i najludiot apsint sto postoi.provereno!!! |
|
* Девојката станува жена кога длабоко во себе ќе почувствува ЦВРСТА причина за такво нешто!:):):)
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
zavisi koga kako...najcesto koktelcinja pijam
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |