|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница 123 23> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Март.2007 во 19:34 |
Мојот Свет - Каролина кликни
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve duri sega ja slusnav pesnata na karolina i moj prv vpecatok ---pa dobra ne e losa, so ogled na toa sto drugite pesni gi nemam slusnato ovaa ko za prv pat bas mi vleze vo usi
nego edna zabeleska, bas eve zaedno so cimerive ovde ja gledavme pesnata i nesto slabo ima muzika vopozadina, nekako treba da ja zbogatat pesnata so poveke muzika oti vaka labavo zvuci
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маа одврана е кај Каролина ке застане статично ке ја изрецитира песничката од 2 тона ои тооолку а околу неа салта ќе праат , абе ајдеееееее !!
Од анмештајка нема ништо полошо!!! Јас лично и Тамара не ја респектирам , ма не ми личи ни на човек ко карикатура е ,али сепак за песната е ствано подобра , има и ритам подобар и не за џабе сите неофицијално и по медиуми и ја честиаа победата!!! Само тоа кај нас без скандал че речеме дека не било ништо добро Не ми се допаѓа стварно... |
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se soglasuvam so SeXY. I fakt e deka nemase niedna pesna dovolno dobra za na Evrovizija. a za na Karolina pesnataneam zborovi |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да де зс не пратиме нешто оригинално како Морал ,па и Санаториум бе нешто рок , што знам нешто поразлично во секој случаја не како до сега со песничиња
Ако србиве ја поштуват не значи дека и Европа Ние не праќаме песна ненго пејач а и сега реално има добар глас не викам не него едноставно не е ни певлива песната не е за не фестивал од таков вид Зашто сме затворени и не гледаме наоколу не зимаме примери , еве само земете го минатиот победник , никој не вика дека имаа модерн сценски настап но сепак беа најоригинални а и песната не беше клише!!!! Изменето од SeXY - 17.Март.2007 во 16:24 |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе аман веќе!!!! Уште ли ќе ја критикувате и ќе плукате по неа??? Неможам да ве сфатам Уште ли мислите на тоа? И едно прашање наградно? Дали со ова постигнувате нешто??? Ништо! Ама баш ништо нема да смените, затоа оладете и помирете се со тоа!!!
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
karolina si e ok devojka ama pesnata ne mi se dopaga,kako i da e neka ni e so sreka na evrovizija
|
|
Trina
Нов член Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Norway Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Karolina,samo napred!
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a be morame da si priznaeme deka pesnata e "zalna".....ama bogami i nema nekoj kvalitet na evrosong....sepak podobra e od lanskata pobednicka vo sekoj slucaj...
...ama Karolina e dobra, i navivam za nea.....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
ILCO
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO BRE KAKO MOZE VAKA DA PLUKATE PO KAROLINA KAKO NE SE RAZBIRATE OD MUZIKA AMA BAS.PESNATA E SUPER I KOPROV E NADOBARK KOMPOZITOR VO MAKEDONIJA. PA I ZATOA VLEZE VO FINALE NE ZA DZABE VLEZE I KE VIDITE KADE KE SE PLASIRA VO FINALE PA POSE KE ZBORIME I DA NE VI E KRIVO MALCE SO E TOLKU USPESNA .
STVARNO NE STE MI JASNI. Изменето од ILCO - 11.Мај.2007 во 20:26 |
|
ILE
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас истото го мислам... Ама остај ги.... Толку си ја сакат земјата... |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj zbori dali ja sakame zemjava ili ne.aj sega ke velam deka e super karolina kako pretstavnik na mkd , abe aj vrska nema ni pesna ni nastap nejzin, taa nikogas nemala kontakt i blizina so publikata,no znaeme vajda poveketo sto e loso a sto dobro.karolina ima pesna katastrofa, polosa zdravje!koprov za mene ne e kompozitor koj ne znae 4 noti da napise.tra la la ski na evrovizija.potenciraat izgled kako izgledala, sto ke imala na sebe od obleka,ne gledaat sto pesna ispratija na evrosong.srbija alal da i e, devojkata prosecna ubavina bi rekla ne moze sekomu Gospod da dade se , no i dal glas, kako ja otpea svaka cast ali ima muzika, MUZIKA TEKST IMA SE KOMPLETNA PESNA , A NE tralala mojot svet, ete svetot ke vidime kakov ke i e na karolina.imase sreka glasaa sosedite pa sea ke se catali so tra la la, abe aj
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste nekolku minuti do evrosong: so sreka neka i e na nasata Karolina....a i na nas site so nejze
p.s...pesnickata i e malku puffffffffff,ama nema veze |
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
очекувам од сите вие кои сте надвор од Македонија да се пофалите дека
сте гласале за Каролина, без разлика како ја оценувате песната.
па ако треба и повеќе пати. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Внеси реплика | страница 123 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |