|
Речници, странски јазици... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Bojanica
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2006 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Октомври.2006 во 14:15 |
Evo jedan sajt sa besplatnim programima i ebookovima za ucenje stranih jezika http://www.stranijezici.info.
Nadam se da ste me razumeli
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za site onie koi sakaat da naucat angliski neka kliknat TUKA
E sega za onie sto sakaat da ucat germanski neka kliknat TUKA Learning German: Beginner - Intermediate - Business KLIKNI TUKA Viel Spass mit Deutsch und - Auf Wiedersehen in Deutschland |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala za stranata, ke mi se najde
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
(Learn English, French,German, Spanish,Russian) |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ESL Test Student Teacher Dialogue
ESL Test auxiliary verbs: was, did, have
se nadevam deka stranive ke vi pomognat na site onie koi sakat da ucat stranski jazici
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve uste nesto omileno kaj tinejdzerite za ucenje angliski http://www.learnenglish.de/englishchat.htm
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sometimes my cat comes to me and tells me that she is hungry. Or that her leg hurts. How does my cat tell me these things? I don't speak pussy-cat language. Изменето од Mona Liza - 17.Март.2007 во 13:58 |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kesaces - Students & Cultural Exchange
http://www.kesaces.org/pro-9.htm (za ucenje anglsiki)
+
(software za ucenje germanski jazik)
|
|
|
|
seet
Нов член Регистриран: 01.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VE MOLAM, AKO NEKOJ ZNAE NKOJ SAJT ZA PREVOD NA EDNA CELA RECENICA NEKA GO NAPISE.
|
|
fvd
|
|
seet
Нов член Регистриран: 01.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJDOV EDEN AMA NE E KOJZNAE KAKOV
|
|
fvd
|
|
seet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FALA ISTO I OD MENE
|
|
fvd
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прекрасно, се надевам дека странските јазици нема да ни бидат повеќе страни, т.е. непознати. се со цел, полесно да се интегрираме во светот и сите негови текови.
но ќе треба и една страна, каде што ќе можат странците да учат македонски. што велите? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |