|
Таттоо и Пирсинг Сликички(втор дел) |
Внеси реплика | страница <1 45678 107> |
Автор | ||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од mamma - 17.Март.2007 во 23:30 |
||
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne, ne ne si samo ti, i ne sme samo nie, sigurno ima i drugi nasi istomislenici. I da ne bidam sfatena pogresno... nemam nisto protiv onie koi gi obozavat tetovazite, ama mene licno ne mi se privlecni. Изменето од Freya - 16.Март.2007 во 23:24 |
||
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма не се секирајте воопшто сите ние знаеме дека на светов има два различни вида на луѓе -
ИСТЕТОВИРАНИ И НЕ ИСТЕТОВИРАНИ |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА ПРОДОЛЖИМЕ - ОВИЕ ОД ВЧЕРА ВЕКЕ СЕ |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e tocno toa ova mi e od grcka debela svadba сите ние знаеме дека на светов има два различни вида на луѓе - ИСТЕТОВИРАНИ И tie sto sakat da se ИСТЕТОВИРАНИ |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a dli ova e vozmozno???
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sexy samo nesto prasuvas denes
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ако де и ко ке труднувам некад али нема да ми се измести тетоважата што мислам е ризично поради стрии и растегнување на кожаата , но може па и има и некој фит креми |
||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
без вакви коментари ке бришам постови |
||
dudenz
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дај да се задржиме овде на сликички а муабет да правиме у темата на секси |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од mamma - 17.Март.2007 во 23:29 |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок тогаш јас да предупредам дека оваа тема е за ставање на сликички а за коментари има друга - ти се молам воздржи се или пушти сликички за да не бришам јас
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |