![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12251226122712281229 1762> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() Jas znam so kogo se druzam....
Toa e unikatnoto devojce...sekogas realno gi ocenuva nestata...
Bravo la fillleeee
Milo mi e sto TE ZNAM....
Umees da NAPRAVIS RAZLIKA...MEGJU CRNO I BELO..ZA RAZLIKA OD nekoi...
|
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
obajcata sme gresnici
![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Vall, blagodaram za ubavite zborovi.
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
![]() Dosta e od sekakvi foliranja...na Fenixov...mi se smaci....
|
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Tolku bese, mi pomina nervozata. Bugi ne mi e ljut, svati deka bilo nedorazbiranje,
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
a be celta nejze i bese da se izdigne sebesi a ne tebe da te pofali
![]() ![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
![]() |
||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
||
![]() |
||
|
Djaki,.,,
Zatvori ustata vekje ednas,,,
Samo gluposti treses....
Ne si interesen ama ic
|
||
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
dobro, ne e covek da ve ostavi sami......
![]() pak se "spukavte"????
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ќе напишев нешто под влијание на вашите зборови марко и џаки....
ама се сепнав оти се сетив дека .... изречените (НАПИШАНИТЕ)зборови не се враќаат колку и да се каеме после тоа.... затоа нема ништо да речам... за друг... а ќе кажам за мене... во оној момент кога ќе ја почувствувам калта на нозете ,во моментот кога ќе почнам да се гушам... јас ќе направам тоа што мислам дека е најкорисно за мене,без да барам поддршка или да очекувам убедување и молба од некој да не го правам тоа... тоа ме засега само мене и никој друг... значи за тоа одлучувам јас и никој друг.... и јас секогаш како и до сега стојам зад моите зборови и дела... и лоши и добри... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
Znam na kogo da mu upatam ubavi zborovi....toa se retki...retko nekoj zasluzuva....
A ti ...NE SI ZIV,,AKO NE PECNES NEKOGO BAREM 100 PATI VO DENOT....KAKOV SI TI COVEK??
|
||
|
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
петочно расположение
|
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
e Bosa, dzabe ti beshe ona "bidete umni"......
![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12251226122712281229 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |