![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12241225122612271228 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODAM NA RUCHEK ... SE SLOZUVAM SNASKE ... IAKO MISLIS DEKA NESTO JAS PRETERAV .... AMA NE ZNAES STO SE MI PRAVEA SAATI I SAATI .... JAS SUM STALNO NA INTERNET .. I NA KRAJ JAS ISPADNAV KRIV ... I ZALAM NAJMNOGU STO SO VAL SE RAZMINAVME ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Nekoi znaat da se izgignat od pepelta...bas kako Fenixot...a nekoi..se gubat vo lavirintot narecen...nepopravliv karakter..i po sekoja cena...nekoj da se tresne od zemja...i zatoa nekoi novi...ne se zadrzuvaat povekje od 5 min..pa koj saka da BIDE VREGJAN I MASIRAN..
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
џаки сите така помисливме... и наједноставно ќе беше да речеш јас и тој се разјаснивме и точка... а вака што? сами создаваме еден пеколен круг... навистина ова не води никаде... и сега ајде сите ќе го убедуваме џаки да се врати... па утре мене ќе ме молите, па задутре марко, па потоа некој четврт... па пак од почеток.... нема ни р од релакс... и престанете веќе еднаш да враќате назад тоа што поминало и што сите сакаат да се заборави... ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Kocka do kocke kockica, kroz prostor i kroz vreme, I tako dan za danom I tako dan za danom Kocka do kocke kockica I tako dan za danom |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko..
So mene ne se raminavme...
Ne sum jas takva...
Za eden den,prijatelka...iako nekoi raboti me pogodija....
Ali se obiduvam da zaboravam...
Sekogo go pocituvam na moj nacin.,.
Marko e Marko...Betty e Betty..sekoj si go cenam na moj nacin...I NIKOJ NE E SUPSTITUT ZA DRYG
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
VI POSAKUVAM PRIJATEN VIKEND ... VAL FENIX-RELAX-TRETA PORTA NI E DADENA OD BOG !!! NA ZIVOTNITE IM E DADENO : 1. DA SE BORAT 2. DA BEGAAT A ZA COVEKOT DAL USTE EDEN IZLEZ: 1. DA SE BORAT STO GO PRAVIME .. 2. DA BEGAME STO GO PRAVIME ... 3. LICHEN RAZVOJ !!! DUHOVEN RAZVOJ .... NIE PADNAVME DUHOVNO ... I SME DOLU VO KALTA .... SE UDAVIVME VO KAPKA VODA ... MORAM DA ODAM ME CEKAAT.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PRIJATEN VIKEND MARKO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Sto bi rekol Isus na ova:
Prosti im Boze ne znaat sto pravat
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Djaki...bas treba da ti prosti i tebe ponekogas Bog... |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Ne e taka crno marco
prijaten vikend
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
TAKA E VAL ... POTPOLNO SE SLOZUVAM SO TEBE .... TI SI ISTATA... AMA JAS POVEKE NE SUM ISTIOT... MOJOT SVET I VASIOT SVET VOOPSTO NEMAAT DOPIRNI TOCKI... I NEZNAM STVARNO DALI IMA SMISLA VEKE TUKA DA IDAM ... MOJOT SVET E SOSEMA NA DRUGO MESTO ... VO SVETOT KADE SUM VISTINSKI SREKEN ... KADE I DUHOVNO SUM GORE..... A NE DA NEMAM VOZDUH ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Jas ne posociv iminja. Edna nasa pogovorka mnogu dobro veli
KOJ SI JA IMA MUVATA NA KAPATA, SAMIOT JA BRKA Toj sto preteral samiot si znae. Internetot sozdava zavisnost. Nekoi premnogu vreme pominuvaat online i veke gubat cuvstvo za realnost. LUGE, NE MOZETE DA ZIVEETE VO VIRUELEN SVET. Ovde sekoj moze da komentira, nikomu ne mu e odzemeno toa pravo, no mnogumina od nas ne se poznavaat licno za da mozat da ocenat kakvi luge sedat od drugata strana na monitorot. ODDELETE GO REALNIOT OD VIRTUELNIOT SVET. INTERNETOT KOLKU STO KE VI DONESE DOBRO, TOLKU I LOSO KE VI NANESE. mora da go sfatite toa |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
SEPAK VI POSAKUVAM SE NAJDOBRO .... MARCO_ANTONY_CONTACT_SO_BESKONECNATA_INTELIGENCIJA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A muvata te potseti na pogovorkata
![]() ![]() ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12241225122612271228 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |