![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12221223122412251226 1762> |
Автор | ||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
A be jas li ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
Ej..eve go tipot pod kolata,
Marko fala za fotkataaaaaa
![]() ![]() |
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
TOA ZA PRIJATEN VIKEND VAL....
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|||
пријатен викенд марко
![]() |
||||
![]() |
||||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|||
Kolega..ti pak so toa"peder"
Ne ti doagaj tebe pamet
![]() |
||||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
Pretpostavuvam deka se seguvas Bugi,...
Ne mislev, mu eba majka nekomu, tuku ja opleska rabotata...
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|||
епа незнаат ко мене цензура да си ставам за зборот ,,
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
I NA TEBE BOSICH.... CEKAM DA MI SE JAVAT I ODMA ODAM ... |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|||
ЕХ ЏАКИ ПАК ЈА ОПЛЕСКА...
ЗАТОА КАЖУВАЈ ТОА ШТО МИСЛИШ... НЕ ОСТАВАЈ ПРОСТОР ЗА ДВОСМИСЛЕНОСТ... КАКО МЕНЕ ... МИ ЛИЧАТ НА ПЕДЕРИ И ГИ РЕКОВ ПЕДЕРИ.... И ТО... СЕПАК НА МЕСТО Е МЕСТО ДА ОБЈАСНУВАШ ДА СЕ ИЗВИНИШ... ОТИ ЈАС ГО РАЗБИРАМ БУГИ ... НА ИСТО МИСЛЕЊЕ СУМ СО НЕГО КОГА Е ВО ПРАШАЊЕ МАЈКА,СЕСТРА,ЌЕРКА.... |
||||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||||
![]() |
||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||
pak nekoj pravi zabuni?
|
||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
Apsolutno...
na Bugi mu objasniv i na LP...
ako ima potreba i ke se izvinam javno, iako se raboti za nedorazbiranje
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
TAKA E VOJVODO .... DAJTE NEKAKO DA IZLEZEME OD KRUGOT... VO KAPKA VODA SE DAVIME .... SAKAM DA JA POZDRAVAM BETTY ... AKO SLUCAJNO SE JAVI .... NIKOGAS NE I BEV NEPRIJATEL ... I DA I POSAKAM USPEH ... MOZE DA SE KAZE DEKA TOA ME I PRODUHOVI MALKU ... GOSPOD DA GO BLAGOSLOVI FENIX ... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Samo jas se cuvstvuvam navreden sto Bugi pomislil deka sum go opcul za majka...
|
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12221223122412251226 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |