|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика | страница <1 12201221122212231224 1762> |
Автор | |
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KE VI KAZAM EDNA ANEGDOTA .... NA EDNA KAFE SREDBA .... VLEGUVA EDNA KOLESKA KOJA E DOSTA AROGANTNA ... I POCNA: - ALE STO SI TAKVA VO OCHITE POTECHENA ??? I NE IZNAPLESKA ... I SI ZAMINA ... JAS I VELAM NA PRIJATELKATA: - ZOSTO NE MU RECHE ... NOKESKA MAZOT MI KOGA MI GO OPASI ... OCITE MI IZRIPAA .... !!! TAA SAMO MI RECHE : - KUTI... DA NE SE VRATI ... MAMICATA KE NI JA EBE ... !!! SAMO JAS VELAM .... DO KOGA NEKOJ ONOJ KOJ KE JA ZAPLESKA RABOTATA KE BIDE HEROJ ... ????? I DO KOGA NEKOJ STO SI GO OKRKAL KE BIDE KRIV ????? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Način plaćanja je bitan
Mujo se napalio na tajnicu na poslu, ali je ova imala momka. Jednog dana joj reče: - Dat ću ti 3.000 maraka ako mi daš da te ... - Nema šanse! - Bit ću brz, bacit ću pare na pod, ti se sagni po njih, i bit ću gotov dok ga ti podigneš. - Hmmm ... moram pitati momka. Zovne tajnica momka, a on joj kaže: - Pitaj ga 5.000 maraka, pokupi brzo novce i on neće stići ni skinuti hlače. Sat vremena kasnije, momak zove tajnicu: - Šta se dogodilo? - Gad mi je platio u kovanicama! |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA VICOT BESE DJAKI ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so vodovodot e stvarno dobar, eve bas se smeeme so kolegite
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Марко па Вал само оваа слика може да ја види
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele,Bosa...srce si...
SAMO OVAA ja gledam....taman me rassoni...a ke si zaspiev
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам јас вал како да те расонам
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEPAK DA IMAME TEMA NA MUABET ... SAMO DA KAZAM DEKA DENOVIVE NA DRUG FORUM .... SAMO EDNA NAVREDA STO PRIMIV .... MI SE JAVI MODERATOROT SO GOSPODINE... GO OPOMENAVME ... OD VASA STRANA BESE SUPER ODGOVORENO .... SAMO USTE EDNAS ISTOTO AKO GO NAPRAVI I KE BIDE BANIRAN... STO DA KAZAM ... BEV IZNENADJEN ... AMA NE I UVREDJEN ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO ME POKAZA BE BOSIC KE ME VIDAT SITE
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas , Pitu, Mraco i Trucker sme na slikava...
znam, ke mi se nalutat sto kazav
|
|
s.r. Dzaki |
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosa... Toj na stolceto...e "MOJ"ne go pipaj
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лавче неможев да одолеам морав да ја споделам глетката со пријателките
|
|
PITU GULI
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХА ХА АХ АХА А АМАН БЕ БУГИ ЗАРЕМ И ТИ ПЕДЕР СИ ????????/ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
Внеси реплика | страница <1 12201221122212231224 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |