|
Камера и видео. |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EEE!!!
Супер. Затко фала за подршката. Затко ако смеам да ве прашам и тебе, а и Зоки: ова на фоткиве вие сте така?
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затко - да
Јас - да Ти - да Зоки - највероватно Изменето од bobicar1 - 15.Март.2007 во 11:31 |
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jane971- najverojatno ne |
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да а ни Димо (Shrek)
Дај ставете ваши сликички кога ќе се сретнеме да се препознаеме.
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боби може да си ставиш некоја подобра со оваа ги плашиш луѓето.
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar, izvini ako ne se javiv so oficijalna podrska, no mislev deka idejata bese prifatena od Bobi i chekame na realizacija od strana na administratorot.
Dokolklu treba potpora za realizacija, jas sum tuka da ve podrzham. Nesto vakvo treba da se ima vo Makedonija. Videoto megju lugjeto verojatno e popularno kolku i fotografijata i shansata tie da se sretnat na edno mesto za razmenuvanje na svoite iskustva bi bilo moshne dobro. Bidejki estetikata kaj fotografijata i videoto se identichni, dokolku vo momentov ne mozhe da se napravi nov podforum, togas neka bide videoto vklucheno nekako vo foto-forumot dodeka ne sozree momentot za negovo oddeluvanje. |
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mene ke me prepoznaete po siskite , rogovite i ubaviot cvet
ili eventualno ako mi prati bobi nekoja moja slika |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јане не зафркавај, сигурно имаш некоја твоја слика. Ако не, ќе ургираме кај Боби.
|
|
Перун
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор Регистриран: 08.Април.2005 Локација: МК Статус: Офлајн Поени: 1141 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100% се сложувам со Зоран К.
Нови подфоруми непотребно ќе го комплицираат форумот.
Овој подфорум (Фотографија) нека ги опфаќа и видео камерите.
Дали мислите дека треба да се смени името на подфорумот во „Фото и Видео“?
Нормално и описот на подфорумот да се промени од „foto.idividi.com.mk, опрема, локации, совети...“ во „foto.idividi.com.mk, фото и видео опрема, локации, совети...“
И немој сега Вие фотографите заради носталгија да давате отпор
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Perun.
Blagodaram na brziot odgovor. Pretpostavuvav deka nov podforum mozhebi ke bide tesko da se postavi vednas, pa zatoa predlozhiv da pochneme pokroce. Mene toa vo momenov ne mi prechi, no bi te zamolil da ja razgledas opcijata ako mozhe nekako Videoto fizichki da go oddelite kako sto e na primer so "Kupi-Prodaj" i "Korisni soveti". Na toj nachin ke ja garantirame osnovnata oddelenost megju temite za fotografija i video i ke go izbegneme nepotrebnoto nepregledno prepletuvanje na temi koe sigurno deka ke gi iritira chlenovite i ke go napravi forumov frustrirachki. Se nadevam deka ke moze da se najde soodvetno reshenie koe ke bide ednostavno implementirano od administracijata i prifatlivo od chlenovite. |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Перун благодарам и јас, за вака експресниот одговор!
Јас сум за тоа да почнеме некако па после ќе ја поддотеруваме работата. И предлогот на Зоки ми се допаѓа, но ако е сложено и комплицирано за почеток, може да направите како што мислите... Отом-потом. Поздрав!
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Perun , mislam ako e izvodlivo da se priafati prdlogot na Zoran. Od edna strana ke bide razdeleno, a sepak blisku. Dovolno blizu za da bide prisuten, a dovolno daleku da ne si precat eden so drug.
sepak i fotografite i videografite imaat mnoooooogu zaednicki temi za muabet |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ste ni svesni kolku imaat zaednicko,ete jas rabotam fotografija i toa mi e glavna rabota no isto taka i video rabotam i editing pa taka ,.
Vprocem za da bides dobar kamerman treba prvin da bides dobar fotograf;bidejki eksp[ozicija,frame,blenda se uci prvin na foto aparat pa posle fakas kamera http://blissvp.com |
|
www.blissvp.com
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |