|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика | страница <1 12081209121012111212 1762> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SKIDANJE NJENE ODJECE S njenom dozvolom - 12 kalorija Bez njene dozvole - 2187 kalorija SKIDANJE HALTERA S obje ruke - 8 kalorija Jednom rukom - 12 kalorija Zubima - 485 kalorija STAVLJANJE PREZERVATIVA S erekcijom - 6 kalorija Bez erekcije - 1315 kalorija POZICIJE Misionarska - 12 kalorija 69 lezeca - 78 kalorija 69 stojeca - 812 kalorija pseca - 326 kalorija talijanski luster - 2912 kalorija okolo svijeta - 6969 kalorija ORGAZAM Pravi - 112 kalorija Lazni - 1315 kalorija POSLIJE ORGAZMA Tralala u krevetu - 18 kalorija Naglo ustajanje iz kreveta - 36 kalorija Objasnjavanje zasto si naglo ustao iz kreveta - 816 kalorija DRUGA EREKCIJA (AKO IMAS) 20-29 godina - 36 kalorija 30-39 godina - 80 kalorija 40-49 godina - 124 kalorija 50-59 godina - 1972 kalorija 60-69 godina - 7916 kalorija preko 70 godina - nedovoljno ispitanika OBLACENJE NAKON SEKSA Polagano - 32 kalorije U zurbi - 98 kalorija Njezin otac kuca na vrata - 4218 kalorija Tvoja zena kuca na vrata - 16521 kalorija |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujina radijacija
Bolan, Ibro, jesi l' čuo da je Mujina Fata umrla od radijacije? - Kako, bolan, od radijacije? - Ubio je Mujo radijatorom. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lilu .... sto e CV ... ??? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ке ме нема 15мин. бидете умни
|
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be marco, pa i jas ne znam....
ama ne se otkrivaj pa i ti...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kratenka od Curiculum Vitae......
DJaki, prati po gulab......
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEGA KE SE PRAVAM DEKA RAZBRAV ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fatin prvi Mujo
Pita Mujo Fatu: - Fato, jesam li ti prvi? - Može bit, nešto si mi poznat. |
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be dali nekoj nesto doznal?
koj so kogo, komu, zasto, od koga , do kade ...????
|
|
s.r. Dzaki |
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vrlo ružna žena ulazi u dučan sa svoja dva sina. Jedan od kupaca ju upita:
- Jesu'l to blizanci? Iznenađena žena odgovara: - Ne, nisu. Mali ima tri, a stariji deset godina. A zašto pitate? - Nema neki razlog, samo nisam mogao vjerovati da vas je netko kresn'o dvaput! |
|
s.r. Dzaki |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Starija gospođa stigne u raj i susretne Svetog Petra te započne razgovarati s njim. Uskoro začuje jezovit krik pa upita šta je to bilo.
- A ništa. Samo prave rupe nekome na leđima. To je za krila. Gospođa se malo uznemiri, ali nastavi svoju priču, sve dok se opet ne prolomi strahovit jauk. - Godspodine Bože, šta se sad dešava? - Ma ništa, opet će Sv.Petar, sada su vjerojatno pravili rupe za postavljanje aureola oko glave. - Ah Bože moj, ja to ne mogu podnijeti, ja bih išla u pakao ... - Ne možete ići u pakao, tamo će vas iskorištavati i silovati! - Pa dobro ... za to već imam napravljene rupe ... |
|
s.r. Dzaki |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DJAKONDO ME VLECES ZA JAZIK DA KAZAM VIC ...
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 12081209121012111212 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |