![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11901191119211931194 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kakva?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
вал која песна
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
La fille, si go smenila potpisot. Me potseti na pesnata:
Pravila, pravila, da bi me udavila,
ili kicmu savila i skroz osasavila, neka glupa pravila, u crno me zavila. Halo! Jel' cujes? Nemoj da psujes, nemoj da pljujes po podu! Kad okolinu zagadjujes i trujes, obavezno povuci vodu! Nezaposlenima strogo zabranjen pristup na gradiliste! Kaznjivo je pusenje u kretanju! Ne govori u stroju, majmune! Zabranjeno za mladez ispod 18 godina! Ne parkiraj - istovar uglja! Popuni formulare, ako hoces pare! Zabranjen razgovor sa vozacem! Cuvaj se, pas ujeda! Provereno - min njet! Mirno!!! Pravila postoje kad se dvoje vole, mama ti je rekla: Ne daj prve noci. Moze do pojasa, ne diraj me dole, - A te druge noci, mozda necu moci. Svaka namerno razbijena casa se placa! Ne sluzimo pijane goste! Zabranjeno hraniti zivotinje! Kaznjivo je igranje rukom u sesnaestercu! Cast svakome, veresija nikome! U ovoj prostoriji se ne pusi! Provereno min njet! Mirno!!! Suvise sam umoran da bih dalje pevo, ja sam homo sapiens, ja sam bice svesno, levi zmigavac kad skreces u levo, desni zmigavac kad skreces u desno... |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Haha, Bora Corba
Go obozavam toj covek, ima zakon pesni ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bosa,nekoj hit....
Od nekoj si Mika "Take it easy neznam nekako taka se vika"
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Sekoj period "pagjam na nekoj si hit"i posle kolegava,k emora non stop istata da mi ja pusta sekoj den |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, pesnata se vika "GRACE KALLY" i e mnogu dobra, mene iskreno mnogu mi se dopagja. Cesto ja pustaat na MTV Adria ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Devojce neli e taa,istata.....preubavka e...ne i go znam naslovot..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jas izgleda samo refrenot go slusam.....i mislam takov e naslovot....ali me dirna
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Peacot ima specificen glas |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
добро што се дешава со другите кај се
![]() |
|
![]() |
|
Gotvat rucek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
а што има за ручек
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
јас тука сум....
ама чекам да престанете да го игнорирате моето прашање... еба го... КОЈ КОГО И СО ШТО ИСПРСКАЛ...... ???????????????????????? ПА ПОТОА БРИШЕЛ ????????/ Изменето од PITU GULI - 15.Март.2007 во 13:55 |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11901191119211931194 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |