![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11891190119111921193 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STO STANA VAKVO ZATISJE .... ????
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ova pesna za Trucker,,nema fajde od gledanje vo dekolteaaaaaaa
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Koj da ti kaze Ivana kako ti peev Ivana
kako te sonev Ivana kako te sledev Ivana kako te kolnev Ivana o moja Ivana Koj da ti kaze Ivana, neznae nikoj Ivana za onaa tajna Ivana sto samo za nas Ivana ostana znaj Ivana o moja Ivana Koj da ti kaze Ivana kako te sakam i ti se vrakam koj da ti kaze Ivana kakva e ovaa rana |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
до кај сте
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Vall, pak imavme sreka sto dojde trucker, toj ne zjapase tolku napadno, a zamisli da dojdese drugar mu i da ja videse scenata megu tebe i nate i brisenjeto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bosa,bez tebe do nikadeeeeeee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
а кој другар девојче?
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАКВО БРИШЕЊЕ ???
КОЈ КОГО И ОД ШТО БРИШЕЛ ? ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Doktorot Bosa ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pogledaj dom svoj, andjele,
i skini paucinu s ociju, videces prizore potresne, videces nesrecne i bolesne, videces cemer, smrt i jad. Pogledaj stado, andjele, sve sami bogalji i prosjaci, slepi tumaraju u gomili, svima su kicmu polomili, od tebe ocekuju spas. Pogledaj bagru, andjele, njihova dusa je prokleta, svima su stavili amove, sebi sagradili hramove, ruke im ogrezle u krv. Podicni mac svoj, andjele, seti se krstaskih ratova, seti se preklanih vratova, kad dodjes Bogu na istinu nek ti u dusi vlada mir. Uslisi molitve, andjele, dabogda pocrkali dusmani, pa budi andjeo osvete, neka na svojoj kozi osete sta znaci beda, strah i bol. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lele....kakva pesna slusam.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ludilo,Hit e na prvo mesto na nekoja si top listaaaaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
аааа докторот ли а тој кај е ич го нема
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11891190119111921193 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |