![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11881189119011911192 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KE GO UPOTRe*am EMOTIVNOTO ZNAKCE .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
јас ова ,,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() EVE TORTA OD KAFE ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BOSICH MENE MI LICI NA EMOCIJA ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Stom ova smajli ima...crveni obravcinja...znaci sram..
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Ama e moe omileno.....cesto go stavam pokraj text
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
И ЈАС ГО СТАВАМ...
САМО МОЖЕБИ НЕ ТОЛКУ ЧЕСТО... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
nisto ako bilo takvo nema da go koristam ... hehee |
|
![]() |
|
![]() |
|
NEMORA DA SE STAVAAT SMAJLOVITE ...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Jas taka go sfakjam,Marko...inaku e moe omileno....smajli..
Kolega..a sto ne stavas taka cesto??
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЕХ ВАЛ....
ЗНАЕВ ДЕКА ТИ ЌЕ СЕ ОБИДЕШ ДА БАРАШ ЗАДНИ МИСЛИ... ПА ТОА ДЕ ТВОЕТО ШТО ТИ Е ОМИЛЕНО... И ЈАС ГО СТАВАМ САМО НЕ ТОЛКУ ЧЕСТО КАКО ТИ... СЕ ЗБРКАВ СЕГА... ЕБА ГО... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
VAL ... JAS NAJCESTO NEGO GO KORISTEV... NEZNAEV DEKA SE SRAMEV CELO VREME ... UFFFFF |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Ne stoj Done Donke ne gledaj me
od gledanje Donke fajde nema. Ne stoj Done Donke ne gledaj me od gledanje Donke fajde nema Daj duni duni duni daj duni duni duni fajde si nema Koga pojdov Donke od Bitola od Bitola Donke za Soluna Ne stoj Done Donke ne gledaj me od gledanje Donke fajde nema Site momi Donke gi zaljubiv samo tebe Donke te zasakav Ne stoj Done Donke ne gledaj me od gledanje Donke fajde nema |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11881189119011911192 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |