|
Landscape PHOTO! Pomagajte !! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki blagodaram mnogu.....Koga kje ja napravam prvata dobra landscape ...kjje ja posvetam na vas!!
Znachi za filtrite mi stana pojasno! Zoom objektiv kje zemam....17-35 f2,8 i tripod kje mi treba! i da vidime sto kje se desi.......))) |
|
There is more in life than books you know, but not much more!
|
|
Glecin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da se pofalam,
utre zemam 2 giga!.....( taka da kje pocnam brzo so poseriozen postprocesing ) P.S Po preporaka na ZoranK kje zemam i PS i Aperture! P.P.S Spremajte se za novi prasanja....)))) LOL POZDRAV |
|
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ooooo! A nie mislevme deka se raboti za nekakva ekonomija so sredstvata, pa treba da ponudime skromni reshenija... Изменето од Zoran K - 15.Март.2007 во 01:31 |
|
Glecin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..)..se ukaza retka prilika za dobraa cena da ne mozam da odbijam...a photoshop i aperture gi imal kumashinot da gi dade!!...)..taka da evtino kje projdam!!
Pozdrav! |
|
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh, sto nemam jas takvi rodnini... da imaat barem malu razbiranje za moite foto/video/kompjuterski potrebi.
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa Zorane ti pisi samo sto ti treba, nesto ke se najde ovde ili po pustiov ni balkan i ke moze da ti pratime ili da ti pustime adresa od kade ke si go simnes eftino (dzabe ili bez pari). Sepak prosetaj malku po torentite i pobaraj si sto ti treba, ke se iznenadis kolkku fin svet ima
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glecin, stoime na raspolaganje so odgovori na tvoite prasanja ... sto tocni, sto netocni ... normalno
Изменето од Mire - 16.Март.2007 во 18:42 |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Glecin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki staviv 2 giga i sega za sega samo aperture, cekam PS CSII...!
MNOGU DOBRO...moram da kazam deka so 2 giga macbook izgleda totalno razlichno!!.....vekje e mokjno mashinche...)....! Horor 2 mi e prvata foto objavena so " aperture + ramka + 2 giga hehe " dosta se falev, POZDRAV...!! |
|
|
|
Glecin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako najdete i nekoj wide angle zoom za prodazba epten jak post kje izleze....!!....)....!
pozdrav! |
|
|
|
Glecin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mire blagodaren sum odnapred...nekako covek se cuvstvuva pohrabro so vashata pomosh on line!!....THANKS
P.S Gi cepkam porakive da mi se brojat!! |
|
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chestito Glecin na uspeshnata integracija na RAM memorijata i Apeture! Taa memorija ke bide izvonredno vazhna i za brzinata na rabota na PS. Razlikata e kako da vozish Jugo ili BMW. I dvete ke te dovedat do celta no kako i koga ke stignesh do nea...e toa e drugo prashanje.
Cepkaj i natamu, jas ne ti se lutam. Naprotiv... |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |