IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Која мисла ви се врти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која мисла ви се врти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 440441442443444 1093>
Автор
Порака
ultra Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2616
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ultra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2007 во 10:25
катастрофаDeadDead
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2007 во 16:48
Не смеам вака да продолжам... Нема да изгржам.... Ќе се упропастам Ouch Морам да спијам повеќе
До кога ќе го чекам бе? Confused Па уште ако не го прашал.....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2007 во 15:14
Сега да го игнорирам или да си продолжам по старо??? Confused Незнам како ќе сфати, ако воопшто му е барем малку гајле за мене.... Ама не го очекував овој одговор... Неможам да поврзам... Зашто ме гледа? Зашто нејкеше да му местам другарка? А сега не ме свиѓа ConfusedConfusedConfusedConfused  Неможам да го сфатам Confused А може ме лаже... Можеби најубаво ќе биде сама да си го прашам.... Така на чисто ќе бидам.... Ќе ме мисли луда.... Или не.... И зашто тек сега дознав? Да знаев порано немаше толку да се надевам и сега немаше да ми биде толку тешко....  И зашто неможам да мислам лошо за него??? ConfusedConfusedConfusedConfused И оваа изгледа знаела.... Спорес понашањето приметив.... Затоа не не запозна.... И сега? Не сакам уште еднаш да поминувам низ тоа што го имам поминато 2 пати.... Нема да биде фер.....
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2007 во 17:55
koj ke go decaka 31 Mart, za da si ja vidam svojata tatkovina, posle 5 godiniTongue
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2007 во 18:34
now what?Confused
respect my authoritaaa
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2007 во 23:57
everywhere I look aroundConfused
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2007 во 23:59
Soncogled nema rabota slabo pacientiLOL
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2007 во 16:07
Се надевам дека тоа го кажува со цел да ми помогне зашто ќе го послушам... Немам друга опција, или имам ама не ја знам....
Леле кај се погоди сабота да биде? Таман си направив план... А и зашто и кажав дека ќе одам... Ми се иде али не во сабота... Confused Тоа ти е...
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2007 во 22:44
zaebavas...LOL
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2007 во 22:49
Ah taa sto me pobara sinoka koga li ke ja sretnam
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 00:13
ма не сум ја толку блесава така ми се чини LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 00:14
Koga koga neka se javi koga LOL
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 00:23
Sto ja nema .... niz dvor da prosetaLOLLOLLOLLOLLOL
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2007 во 14:39
Не било за џабе вежбање.... Big%20smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 440441442443444 1093>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.