|
Што играте во моментот??? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 28> |
Автор | |
ASTRIX
Сениор OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SACRED- одлична игра
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne plakam igram na odlicen piratski server world of Gore, ima nekolku bagoj samo nesto ne raboti, se drugo raboti iasto kako na orginal, inaku se plaka 800 den taka nesto mesecno |
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a moze da mi objasnis kakvi se tie piratski serveri???
da ne mislis slucajno na haknati serveri ili nesto drugo??? ako e nesto drugo ili pa ako sakas kazi mi go po privatna poraka |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa odi vidi na www.wowstatus.net tuka ti se site privatni serveri odnosno ne se orginalni nisto ne se plaka ima do kaj 200 luge najmnogu, posle ima bagi bagoj imas razlicni od fun do blizlike, prvite se taka za kef se kreva do 250 a drigite kako orginalot se kreva. I to e
|
|
RAKIA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Battlefield 2 online
ZAKON! |
|
www.rakia.warsboard.com
|
|
TOSHO
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Scarface ... TONY MONTANA e napraven orginalka ...
Igrata e u stilot na GTA ali tuka filmot e filmot ... -- f**kING COCORUCH -- |
|
rus mkd
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igrajte CS!!
|
|
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ja konecno imav vreme da ja doigram moha pacific bla,bla....pa pocnav sea so brothers in arms....ali nema nisto poubavo od edna partija blitzkrieg....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The God of War 2 Најомилената игра.. Прекрасна е
|
|
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOPLO LADNO
|
|
Nesho
Нов член Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во моментов ја играм Final Fantasy X ( SP2 ) на PC со PCSX2 verz. 0.9.2. емулатор. Игра со најубава содржина од сите игри ( сите што ја играле на крајот плачеле и не им е срам тоа да го напишат во коментарите на You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=sPMFXfNk1IM Потоа ке го играм продолжетокот Final Fantasy X-2 ( SP2 ) На сите ви ги препорачувам сите Final Fantasy од I до XII ( XIII 2008 )
Изменето од Nesho - 24.Јуни.2007 во 13:45 |
|
I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades. Unknown to Death, Nor known to Life. So as I pray, Unlimited Blade Works. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jade Empire
|
|
Sokol
Сениор Регистриран: 25.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Momentalno CS Source i C&C 3.Ja imam igrano FF VII i za taa vikaat deka e najdobra.
|
|
MorbidPagan
Нов член Регистриран: 27.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално у World of Warcraft PvP, мада некад ми текнува C&C3 или S.T.A.L.K.E.R. да пуштам
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |