|
Велес |
Внеси реплика | страница <1 23456 31> |
Автор | ||
raging bull
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2006 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvin pojdi posle nosi zakluchoci , i ak se shiptari ne znachit deka ne znaet mesto da uredet i da se zabavuvet.... i tie imaat kulturni lugje...sho da kazime za pripor i malino...tie izlegvet vo skopje isto taka...
nemojte so stereotipi......
|
||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikoj ne ni moze nisto...Veles e zakon...pozdravi i baknezi do site velesani i velesanki na forumov
p.s. Se gleame vikendov vo down town |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele i mene me ispobaci a inace ne bev na e'cka nekako ne mi e po kejf
|
||
dudenz
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slusnav ecka nesto vi se utepala malce u toa down town...
hahaha
kakvi ste,,,,
samo vudu i magii pravite....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од babyblue - 05.Декември.2006 во 01:27 |
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja bev u toa nokturno koga bev za ve...
i super si pominav...
ludnica...
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma ecka padnala od specijalnite efekti na bina sto bile (magla)
a za nocturno sanjeto nekni sve krs naprai
|
||
dudenz
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veles ima najubavi devojki...
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
DreamGirL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
girl power bravo
mn dobro kaza se... Abe luge Veles ne e toa sto bese porano...poslednive godini pocnaa da go sreduvaat....super si e gradot Samo use da proraboti nekoja fabrika ubavo ke bese |
||
|
||
bros
Сениор Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto znaete vie za VELES,kopuci edni..........\ se salam,more ne se salam ,kopuci ste........ |
||
P.S.I AM HERE
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo Veles imam mnogu prijateli, a ne sum bila nikogas, samo na pominuvanje, ama ima dobri pastrmajlii i najubava alva.
Na Mladost sum bila bezbroj pati i ne e najubavo za 1 i 2 maj, togas ne samo sto e prepolno i ne moze mesto da se najde, tuku dolgo posle tie denovi nasekade rasfrlani kesi, .... i da, pred Veles po patot ima divi smokvi, super za slatko |
||
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......ima i kafana "PARMAK"...rakijata ja sluzat so mnogu salata.........
.....i Koco Racin e roden tamu....
......ima "Raspeani Velesani"........
Na 25 km. od Veles se naoga Jasenovo.....stara bolnica za belodrobni zaboluvanja....zasto tamu!?.....zatoa sto na toa mesto ima nadmorska visocina od okolu200-300 metri i tamu se mesaat 3 klimatski vlijanija.....sto podrazbira mnogu cist vozduh koi mnogu pomaga za toa lecenje. Ovie raboti se poznati uste od vremeto na II Sv. Vojna ako ne i porano......
|
||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja bi rekla maski
|
||
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ретко кога и двајцата се во право ....
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |