|
Дали девојката од интернет е идеална? |
Внеси реплика | страница <1 34567 27> |
Автор | |
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe oci vo oci najubavo e muabet da si naprais...
|
|
speed
|
|
Danielsan
Група Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum zalutala na temava ,ama sepam mislam deka licnosta koja ke ja zapoznaes na internet i ne sekogas e taka misteriozna ...sakam da kazam deka seedno e dali ke ja (go ) zapoznaes vo zivo ili na internet ...dokolku nekoj(a) e pokvaren(a) bez mnogu razmilsuvanje ke si se razotkrie ....ili pak dokolku nekoj e iskren ke bide takov i vo dvata slucaja...
Imam milion prijateli , megutoa najiskrenata licnost (slobodno mozam da kazam sega i mojot najveren priajtel go zapoznav na internet pred dve godini )...se sretnavme posle dve godini komuniciranje na internet, i koga go vidov prv pat live ...ne ni pomisliv nitu primetiv deka prv pat go srekavam covekot......ednostavno znaev kako dise....taka da bez razlika sto baras na internet ili na sto ke naletas shansite se ednakvi da dobies ili izgubis nesto (vo slucajov malku vreme nisto poveke ) |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да.... Ама сепак треба време... Некој неможе да лаже цело време ако долго комуницирате.... Ама ако е за краткое тогаш неможеш да откриеш.... Дури мислам дека твојов случај е супер... Зашто прво го запознаваш каков е по карактер па после све друго.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Норамно а и темава е малце Никој не е идеален хелооууу!!! |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Токму така |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......I TUKA........
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znaesh kade ke si ja najdesh ljubovta, moze i na internet moderni vreminja dojdoa
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rozovosta koja ja ovozmuzuva internetot e nesporedliva
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e IQ No dali devojkata od internet e idealna, toa mozes tek da odlucis koga ke postane realna! Po internetot ima se is sesto, ne znaes koj e na drugata strana (od pocetok barem) zborovite koi se napisani ne znaes po nekogas kako da gi tumacis! Nekoj mozebi zvezdi ke ti simnuva od nebo so zborovi no dali i vo realen zivot toa taka ke bide, toa tek mozes da go kazes koga ke se "zapoznaes" so taa licnost realno... Za sekogo idealno ima drugo znacenje, i koj na denesno vreme e idealen? mislam deka takvi ne postojat ... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е не постои ни идеална девојка ни идеален дечко тоа е факт....мислам...не постои идеален човек за сите....може мене некој ми е идеален и по мои „стандарди„ но на друг нема да му биде и сл.
Кога станува збор за тоа какви се луѓето пред компјутерот не значи дека ако се на нет (мсн, мај спејс, форум) деке не се ни убави или имаат фалинка во главата.....Себеси се сметам за нормална личност но ете почесто вака контактирам поради една работа-психата после 8 саати поминати во лабораторија си бара малце оладување глава и без вриштења пиштења.....друга работа..па тој што највеке го сакам моментално можам само на интенет да го најдам (ама не уште долго така ). Не велам дека нема лажговци и преваранти....само сакам да кажам дека-ниту идеалноста ниту тоа колку седиме на интернет се нешто стандардно...се е релативно па и тоа.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................pa idealno e ona nesto sto nie samite si go pravime da ni e idealno..........znaci ako nekogo go prifatis so site negovi maani i vrlini..ke ti bide za tebe idealno................... a ovde na internet ....da toa e vozmozno........... sve do onoj moment koga ke se sretnes vo zivo .............face to face.............e togas svakas deka nisto ne e idealno................ |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema opiplivost-nema idealnost!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e
|
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja od internet e idealna no samo od drugata strana.Koga ke ja vidis ima 2 godini kosmari da te brkaat
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |